沈陣營第二百六十八期 - 那裡有師父,就有黃金甲

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我地講左成個朝早,就係想呢衝衝知道行動前要有周長計劃。
就好似你想屌條女,條女同你來我來緊period。我叫你帶個套,過幾日先屌。
你就唔係,帶套冇咩feel,而家好緊火要出野。重要講:我屌閪關你撚事。
屌完條女過幾日M到就執番身彩,真係有左又要人地教你去墮胎,教你玩失蹤
嗱,老柒,美領果日我喺現場嘅,封站都係放火之前嘅事嚟,班狗嘅部署就擺撚到明就想和理非同勇武所有人都trap撚住嘅,但係你話勇武放火幫和理走又或者咩和理幫勇武抬轎嘅我兩樣嘢我都唔都識同嘅,好明顯係班狗同閪婆搞出嚟,有咩好嘈呢?
唔好睇咁撚多公海嘢啦,都講撚咗好撚多次好撚多狗有連燈戶口,包括啲所謂勇武嘅,睇少啲佢哋鳩噏身體健康好多呀屌
支共真係咁多年都係咁弱智 以為香港咁勁係因為個地方而唔係個度既人同制度 以為擺自己人入去就會掂做大國結果玩爛晒D制度
而家仲想加大控制插D黨委做大公司高層 決策 D鬼佬見冇晒野可以制衡班共狗自然會快快手走資/叫自己國家做野去整一D野制衡返你 eg人權法去推普選

所以支共=弱智
似係師兄遲遲唔開屌女特訓班嘅蝴蝶效應黎
Sell HK已經仆住黎做啦,香港首富好快變成內地首富咁,隨時被抄家
E家我諗緊
情況唔再係雨傘果時咁,E家既然要同美國,民主國家接觸,爭取支持
無大台既優點反而變左缺點,
變成N年前既大台要代表香港人去做演說,當然咁啱黃之鋒立場同大部分有抗爭既香港相同所以冇俾人屌佢大台
但如果香港情況變得更惡劣,有香港人想要求更多制裁,但黃之鋒冇跟進既話會點?一樣會俾人捉出黎屌
但屌完佢冇辦法代表香港人之外,美國佬想傾野搵乜水去傾?又變返泛民?
都唔係嘅,其實10年之前好多人用BNO,就係英國佬唔再領事館搞,好多人嫌煩走去拎特衰嘅啫,我係其中一個

而家重新要續係考慮特衰護照免簽待遇呢吓,或者係需要BNO申請某類嘢,就唔續唔得,平權我從來冇考慮,六合彩機會或者大啲
所以「無g phone,一早收皮啦」
有plan就唔會係衝衝啦!
我接觸過嘅有八成都係無乜政治智慧同planning嘅,有腦嘅真係萬中無一,仲要諗吓佢哋唔知係咪狗嚟
此份文件做假做得唔夠細心,港澳辦行政職級高級過中聯辦,開首已經寫錯
cks又關事?
果三位師兄好耐無蒲頭嘅喎
依家都有被捕師主理
其實依家無大台嘅方式我認為都係民主嘅衫型黎
出位嘅可以去做
但係代表唔到人民/柒左會比人拉番落黎
咁香港式民主一直有㗎喎
唔啱聽就檢舉到你Facebook page都冇埋
沈門 咁早就煲蠟
老貓講法,mytv super個app cap圖會全黑,可能真係CCTVB刻意做嘅,目的唔想回帶cap低狗嘅罪證

搞到冇牙中圖
劉頴匡選舉呈請勝訴 法庭裁范國威非妥為當選

范國威慘 佢好緊張個議席
用遊行人數嚟表達,所以點解而家每次申請遊行一係反對,一係批准但中途攪你好似9月8咁樣,點唔到人數,上次831狗隊反對,攪到變左自由行,又點唔到人數,915又反對,今次唔知民陣點攪
今日又鳩夾咗一日四百幾億夾成三百點
但實有BACK UP吧
咁我都用過其他streaming app 為咗版權問題都會咁做嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞