沈陣營第二百六十八期 - 那裡有師父,就有黃金甲

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
部iPhone 7去先達換完電之後生猛番哂
另一代表民陣的大律師郭憬憲在聆訊指,民陣昨(12日)下午2時已表明上訴,警方仍於同日下午4時的記者會上表達意見,有欠公允。代表警方的律政司政府律師陳嘉恒指,警方發反對通知書只考慮公共安全、秩序,而不需交代箇中原因,不能將8日和15日的申請相提並論,反問若15日再有200萬人參加,警方未必有能力維持秩序。
郭反駁指假設全港3萬警察出動,並允許每人開20槍,亦只能殺死60萬人,仍無法控制場面,認為警方不應從「軍事化」方向解決問題,而是應該從勸喻、疏導的方式處理。

又話得30萬人
師傅: 呢個升市一定係個局!
我一直懷疑李小加係有任務幫人搵錢
肯定有買LSE股票
之前牛3個期個個星期都要鳩up 下夾388
到左好耐 所以先急住整所謂5g
但電量好似仲未有一間廠商整到好勁
希望黎緊電池方面會有發展
手機應用邊際效率問題
效果再靚都係得5吋mon野邊分到
呢到時候要突破係應該要d用途上嘅創意先得
唔係我換機都只會買舊款
用緊6+
用左差不多四年幾五年冇壞過
但iphone11得6000蚊到幾抵玩
好想換新
依家入8+屌打
6+ 換都好,trade咗值一千幾百,我主機係部XR,就唔需要,雙sim方便好多,可以買張年data卡轉換使用,甚至齋電話打出打入用最平冇data嘅plan,數據用年卡,可能仲抵過月費plan,家陣110~120蚊已經25~30GB data,有1~3GB可以漫遊用,支港共用,低用量用戶用11絕對好過單sim
咁多位沈門師兄 麵仔係到恭祝咁多位人月兩團圓 開開心心

仆你個臭街,摺埋彈開啦,屌你中秋都要開你年
麵爺中秋快樂
白龍王 我中秋發燒冇得出去玩
佢同閪婆嘅政治目的 就係洗血,要香港果7百萬人置換,無限月讀
咁你就好好休息啦,走入嚟tk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞