沈陣營第二百六十八期 - 那裡有師父,就有黃金甲

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

入門手印

沈門最高指示

徙置區大堂公告

沈門朝聖區,新入門必讀

https://lihkg.com/thread/390469/page/1

月供撚必睇: 師父月供錦囊

必供名單 - 發達冧把

斷供名單 - 跌錢冧把

入貨忠告

大宗商品操作,還看師父

2019近照

沈門墨寶

大家繼續happy等大師兄回歸,新入黎既d j 圖唔該放得好d。

出黎呀 自由閪!

五大訴求 缺一不可

上期post

沈陣營第二百六十七期 - 願樓股熊市光榮歸師父
https://lih.kg/1559603
師父
lm
賀利氏
\|/
直線講埋
我就係屌柒啲抬轎撚嘅姐
即係嗰件場都冇落但就「無勇武,一早收皮啦」
我就好撚冷血 罷明食人血饅頭
14年已經咁講 衝衝子係好重要 最好就迫到班狗當眾開槍打死人
當年唔知邊個高手禁住689叫佢唔好開槍係好嬲
所以我只會屌鳩衝衝子綿羊 迫唔到班狗再核突d 將佢地行為公諸於世

真,連比狗拉反抗都冇,徹退又快過人就唔好講勇武還眼,清算講咁耐班狗乜事都冇我好贊同要死人先可以令運動向前行,好似韓國咁
\|/
民陣d 申請點解反對呀?
咪就係班衝衝子鑊鑊都要出手,結果咪連普通遊行都ban lor
對上一次大遊行
乜事都無
點呀?

而家連政府禁止集會自由都要賴落班示威者到
你究竟明唔明咩係自由法治精神
而家無話唔俾衝衝子鳩衝呀,係講緊唔好騎劫和理非
有本事既咪好似71 咁,你有你衝,我有我行
而家洗撚騎劫咩
班差佬嚟到
分撚到咩勇武和理非咩
和理非唔會俾人拉都係因為多人咋嘛
你估佢哋唔想拉鳩晒收工咩

不過同你講聲,真係被俾人拉就真係留喺屋企

講到尾咪就係要和理非出黎抬轎,之後出事就用和理非既人做盾黎搏唔使俾狗咬
你講得啱㗎,怕死唔好出黎,所以我唔打算再出黎
條友都幾撚無恥
中秋節摟屌
又係D二元思想撚,屌
都唔知點解咁都有能力移到民
嗌乜嘢交? 學師父以德服人以理服人嘛

by the way ,BNO post話扣起到香港萬幾本
BNO 都要比師父審判

係覺得你竟然唔係屌政府無理執法先而係屌示威者
呢一點on9呀

有冇講原因
是否bno有機會平權 or 有人想將bno申請權落閘……
要衝既唔會阻止,但唔該唔好混入去和理非入面
冇可能落閘嘅,港英年代香港出世自動成為BDTC/BNO,呢個係跟身嘅身份嘅,唔會冇續截龍講法,冇續冇拎特衰護照,係咪變成冇香港居留權? 唔會嘅

平權更加冇咁求其,要過議會,任何改變BNO條件嘅都要過議會吧?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞