沈陣營第二百六十八期 - 那裡有師父,就有黃金甲

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

陰公 原來個一日真係得一日
但係「無勇武,一早收皮啦」 佢地應該連呢一日都唔俾我地至係
無大台無組織
出得嚟就要預咗咩都會發生
前線嘅
人又有
鬼又有
衝衝子佢哋付出嘅成本比和理非為高
與其苛責
不如獻計點樣行動比壓力政府好過
個論點係呢度都講左好多次,明就明,唔明就唔明
幾有創意 搵狗食左69 平時應該切出黎塞返落佢個口/屎眼
講真,沈門好多都冇諗住同勇武割。
每一次見到好多手足俾人拉,個個沈門人都唔開心。
人材買少見少,之後又唔知道班狗又點樣對呢手足。
每一次衝衝被捉,都會引到班狗做到柒野出來。
香港人都多謝勇武,但唔好當勇武係神。

其實和理非時間,勇武都應該做番和理非。唔好見到呢狗上gear充即刻自己上埋Gear一份。如果當時班狗真係拉人的話,全世界都睇住,因為呢個已經恐怖襲擊的一部份。你自己上左gear,人地即刻有位人地入你想攪事,用止暴制亂呢個字眼來大開殺戒。
唔知真假
我有個疑問612 係咪算勇武?香港納粹黨衞軍,一出真功夫,全部人即刻撤退,我認為果日要開會二讀絕對可以,係咩原因叫停?我睇係近g20, 美國佬出聲,先叫停

情況有D似個笑話,一個90歲啊伯,好高興同醫生講,我個20歲老婆有左我 BB, 醫生話佢去打獵果時用雨傘發射子彈 射死隻熊一樣
好對唔住 因為我喺1939年出世 所以世界大戰因我而起
從來都冇割過佢地
到今時今日衝衝子做過既所有野我都接受晒
但係冇撚改善到先係問題 講又唔聽屌又話割叫你唔好騎劫又話出得黎預左
同黑警講驚就唔好出街有咩分別

我都有勇武fd比人拉鳩左 可以點
我地二百萬人全部都揹住幾條人命 成千個被捕手足繼續行落去
可唔可以聽下和理非講野? 係咪要今日衝擊聽日政府跪低先有成效

圍三缺一識唔識? 釣魚識唔識? 點解我話豬隊友就係咁解
毛魔D戰略都唔係冇參考價值 唔淨止得敵反我擁呢一樣野
我覺得要講清楚一樣野係「唔割」唔代表要認同衝衝子既所有行為,呢d 行為包括騎劫和理非既遊行
仲乜鳩行開一陣,沈門中秋起曬火咁嘅
外門燈火鼎盛
未煲蠟先煽火
所謂調酒師啲Campfire嚟 白兄埋唔埋嚟唱歌跳舞
師弟功力未夠深厚 比人撩兩野著左 我去面璧思過
有咁多本比到佢扣起都証明香港人唔燒到埋身都唔食死嘅特性
嗱,老柒,美領果日我喺現場嘅,封站都係放火之前嘅事嚟,班狗嘅部署就擺撚到明就想和理非同勇武所有人都trap撚住嘅,但係你話勇武放火幫和理走又或者咩和理幫勇武抬轎嘅我兩樣都識同嘅,好明顯係班狗同閪婆搞出嚟,有咩好嘈呢?
唔好睇咁撚多公海嘢啦,都講撚咗好撚多次好撚多狗有連燈戶口,包括啲所謂勇武嘅,睇少啲佢哋鳩噏身體健康好多呀屌
有囡就加1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞