沈陣營第二百六十八期 - 那裡有師父,就有黃金甲

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
乘二,仲要係俾個走住黎屌既人,我知錯
大局黎講有d複雜番歸諗諗再講
就美領個日黎計

要傾幾樣野先

1.到底有係衝衝搞黨鐵先封站 定封左站先有人變衝衝
呢到答唔出我覺得就係屈9左衝衝嘅

即使係有「衝衝」先封站 , 都要睇係咪鬼
有人話衝衝唔響應就無問題 , 係咪鼓勵緊大家見到同路人(包括和理非/衝衝)被人拉嘅時間淨係走同call 律師?
呢個問題唔同人都有唔同答案

第二係 而家和理非覺得無衝衝就唔會提早結束係事實定幻想?
呢到我就覺得係幻想黎
我角度黑狗依家求9奇up兩句都會封站取消集會
呢到咁諗我覺得係同「唔好得罪共產黨」係無分別
即使69 617 初期大遊行黑警都係想盡方法刁難遊行參與者
佢句嘢咁好抽 我唸住幫佢演譯到「無六四,一早收皮啦」㗎喎
上年睇愛回家個陣已經會咁, 唔係近排嘅事黎
唔係害唔害問題,係做嘢開門見山,大家有準備,你約我飲茶聚舊,點知係同1XK開片講數嘅,你早講定我帶開山刀嚟如果我願意嘅話

講咗係就係唔係就唔係,有人唔想衝唔係罪過,如果佢就唔切賴嘢,咁又點睇?

咁嘅講法只有越嚟越少人,信唔信隨你
大佬 都要朱大律我地先會返黎既姐
中秋節快樂
第一點︰我記得葵芳斬完狗果一晚,有人話呢個係狗既劇本,之後有疑似當事人上黎認頭再屌唔應該咩都推俾狗,因為呢個行為實際上都係同衝衝子割蓆,有違「不割」原則
呢個論點係有佢既道理,因為你無可能捉得哂d 鬼
所以去番98 美領,用同一個邏輯,係鬼定勇武照狗係不得而之,而亦唔應該柒左就話係狗做既

第二,818 咁樣,開宗明義唔衝,所以聚到人出黎
而亦因為咁樣,就算有狗既臥底俾人影住哂,都無辦法搞事黎武力清場
你遲咗
今日股市性交同老貓差不多

少得可憐
咦 冇遲到
有冇冇腦衝衝已經唔重要, 要砌你點都係做得到
64 民眾查軍車已經係前科
呢D 都係小分枝, 主流都係會去到今日呢個局面
只能話有位俾人入, 人鬼一齊落獲受把, 睇邊面生命值短D最先承受唔住

好似話殺人放火割唔割, 重點其實係點證明佢地係自己友, 唔係叫幾句口號就係朋友
一係就立軍令狀, ROE條件等俾雙方有共識, 邊個違反邊個斬立決; 夠哂公平
有人提過嫁, 講左幾日嫁, 然後又不了了之搬句兄弟爬山出黎算數
根本好多野都可以做得更好, 唔係一句話冇大台就大哂, 冇大台唔代表冇組織; 所有社運要贏既模式好簡單, 唔係你去求人信你, 係你做D野令人信你會贏到
日日口交部出黎怨婦咁對件事冇幫助
中秋齊人

唔知大師兄會唔會上水
成批印錯 BOTC 咁大禮?九成 BOTC 可以申請 BC 喎
八月中左右勇武係機場柒左之後話要立軍規黎俾外界知道佢地條底線,講左幾日就無左件事
[勇武和理非大和解]終極行動守則上線了
https://lih.kg/1474951

星期頭既時候有見於疑似有鬼搞到美領集會腰斬,之後又係有出post 講要訂立一套原則,又係講左幾日就無左

如果因為佢係「勇武」,所以佢做咩都要盲目支持,唔可以「割蓆」,咁樣條底線只會越黎越低
中秋送大禮
勇武的確訂立咗一套原則,叫「前線撤退三原則」
冇記錯好似係笑話黎
不流血,不受傷,不被捕?
呢個係一個教條黎

更加重要既係要訂立番行動既底線係去到邊,即係「唔會姦淫擄掠」,定係再高d
咁樣你做某個行為時,外人都會知衝衝子唔係無約制既人
係依一個,宜家拎嚟 binc 幾好
https://lihkg.com/thread/1373325/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞