沈陣營第二百六十八期 - 那裡有師父,就有黃金甲

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實唔難
即係可能hold住嗰班係重印緊?
呢個最合理,睇嚟要等多兩星期

香港真係好撚柒特別
除左左右唔同
勇武又唔勇武 和理非又唔和理非

諗起朱耀明果句坐監令人生更完整 呢d就真係真和理非
https://youtu.be/OPT0bah7hIY?t=4240
happy kongner呢到講和理非
我有frd咁上下時間申請 已經到咗手
好似話佢地成日印錯野
朱律無謂勞氣
總有D非0即1既人
不完美但可接受 要改善 D人都唔識解讀
阿er sir同江蛇其實個潛台詞係屌鳩班狗唔該做野都做好D門面功夫 唔好比人周到同影到

係呀衝衝子都係不完美但可接受 要改善
潛台詞係屌柒緊你地擺和理非上台 唔該唔好再咁做
但係對外就話撐你地咋
對內個陣唔該唔好黎老屈我地 :「你地明明撐我地 點解要屌鳩我地割席」
解讀都唔識點同你地玩呀 最怕豬一樣既隊友
可能真係唸多咗 只係寄錯 仲要係錯到離哂譜嗰隻
唔係企起到俾人扑傻瓜叫勇武
唔係鳩塞道路就叫勇武
有冇完整論述? 咁做想達到咩目的

有人講過黨鐵最賺錢係樓盤收租, 建議你地去打爛佢商場, 你地唔做
好啦退一步你話罷搭等佢冇錢收, 冇問題
咁更好既行動係放火破壞令到佢長期落閘做唔到生意全交通癱瘓, 係咪更好?
但而家既選擇係跳閘, 咁跳閘既目的, 想向社會表達咩訊息?

從來矛頭都唔係屌柒勇武, 呢到個個全真弟子布包開山刀劈友唔冼手
唔係睇勇武呢樣野唔起, 係睇一班自以為是既勇武唔起
但而家係有人係高地 驚死想割
而家係有人高地都唔喺 去咗唔知邊撚到 但就「無勇武,一早收皮啦」
啱呀 有高見咪開post/去討論俾意見
怕死喺到企高地割有咩意思
我都認同而家前線不完美 要改善 咪俾意見討囉
政府同黑警呢排成日話一少部分人騎劫和平遊行
叫人同激進份子割席
我仲以為政府On9
點知有人仲On9
我咪話我怕死囉
喺外國攬女happy屎忽痕嚟屌柒你哋呀
閘就一早係1997年9月(? 好似特登延後俾1997年6月30前嗰啲人整)落咗
續bno應冇得閘嘅 終身bno
唔驚過百萬人集體屌鬼咩
無得搞 呢個係無大台無組織ge缺點黎
唔能夠咁講,如果係諗住衝嘅,開門見山一早講定,有人願意嚟嘅咪得,唔好機場2.0嗰隻,講明宣傳嘅,忽然阻遊客自己人,咁算點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞