沈陣營第二百六十八期 - 那裡有師父,就有黃金甲

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
樓本淨係遊行就冇咩鋪會閂
但你睇722屯門死城 啲人係驚藍絲黑社會多啲
「天二哥,我地淘大個場俾人搞呀」
「即係明剃我眼眉啦,劈佢」
無軍規大家唔知衝衝子既底線就會係咁結果
不嬲都係佢哋出嚟我地就要縮,睇下佢有幾多維穩費可以燒
屌你收皮啦 衝乜撚嘢呀? 唔好坐係電腦同電話前面講嘢啦,自己落去好嘛。
人多就話打完即走,人少仲吹乜鬼雞要人吖,吹得人黎班狗到咗係到等你啦
講緊田少個辦事處
如果大眾都明衝衝個底線係淨係搞某d 建制議員,咁大眾就會知呢次係被嫁禍

唔係講緊淘大,淘大的確係狗過分
每一次班愛共團體出嚟就一定做成混亂,其實咁樣幾好,攪埋啲中立加淺藍黃,到時淺藍變中立,中立變淺黃,淺黃變深黃或武勇
成班柒頭俾人lead 住走

我地在明人地在暗 下下都要靠連登吹雞

要玩群眾鬥群眾 必定係要玩滲透

舉著紅旗反紅旗 係咁勇武就著藍衫打砸搶燒d舖頭

有得著埋件為所欲為tee 就very good

佢地搞滲透 搞卧底 就要以其人之道 還治其人之身

利申:冷氣軍師
件tee好似唔派俾後生仔
想去排隊收錢都唔得
自己印,不過公海班人要乾淨勇武,唔會做呢招。
搵老豆老母去攞返件嚟玩咪得
印左但本身個樣唔似廢老都係會俾狗鬥
#我是護旗手
萬人上街集氣聲援香港警察
乾條毛!
分化自己人就叻
去玩滲透分化敵人就唔撚得嘅!
講得出嘅我就唔撚信佢哋係一毛同狗
無嘢咖,乜佢哋唔是好撚歡迎年輕人回歸北上咩!
要你哋班窮撚廢青共享大灣區榮耀吖嘛!
戴埋帽同口罩有冇機
扮藍絲同愛共團體真係好難頂,分分鐘扮扮下自己都笑左出嚟,唔係好多人扮得出嗰種神韻
咁樣更加易俾狗鬥,而且對家人馬都唔會信
年輕係原罪
又係嗰句,出得去同人紥馬,就預左要打,冇咁既準備,就不如涼下冷氣。小貓三幾隻走出去送頭真係打死都冇人可憐。
https://www.facebook.com/hk.nextmedia/photos/a.170516952447/10158056915447448/?type=3&theater 話口未完
【1620 淘大商場】有數名青年被警方拘捕並押走,現場市民質問究竟為何拘捕該青年,並尾隨不斷大叫「放人」。

一名中年男士稱其中一名被捕青年為他兒子,他向記者展示相信是住戶證的卡,並指兒子只是落樓食飯睇吓就無故被捕,警方亦無解釋原因。他形容警方野蠻,與黑社會無分別,又怒斥警方「見到後生仔就算無犯法都拉」。
我一個月大約15gb左右
「而家立立亂,等阿仔冇事出番嚟都係賣咗層樓,平平地過台灣算喇」
其實真係無限錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞