沈陣營第二百六十八期 - 那裡有師父,就有黃金甲

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
睇直播班黑警已經失控,只要見年青人就拉,777和他後面班人認為只用武力來打散這場運動,可以肯定說明這場運動只會繼續下去,希望黃之鋒在下星期二聽証會會有好消息……
只係帶出佢地行事好分明
仆街又好,無恥又好,背後就係有強力機器分工合作

衰d 舉例,打人五百,撕紙300, 行事分明
冇大台有($)組織

引用倪匡說話,雖然何妖係仆街但欣賞佢真小人,做野明刀明槍
正條撚,黃撚咗點滲透
上星期月頭出糧日子,港島區放工時間好多人排Atm拎錢,同時見到周街泊咗好幾架解款裝甲車

可能d人一出糧就拎哂cash
啲維撚廢唔會無限嘅!
最好佢哋繼續搞繼續跌錢,但民怨越搞越撚大
金主咪大台囉,指令清晰,真係要meet到要求先收到錢,仲要上鏡證明喎

何妖佢知道呢鑊過唔到佢死硬,所以唔會諗輸左會點,只可以贏,幾核突既野都敢做
商人無家國,7成都係被迫出錢。

天下熙熙,皆為利來;天下壤壤,皆為利往
呢個真

冇錢 阿叉同你愛國咩
希望佢醒目d cap哂圖先出post

啱啱見到,有冇人可以fact check 到?
個大囊就係咁
先唔計錢銀住
大家分工分明,明買明賣
唔會有藍絲版搶大旗爭大台收割光環可以分更多人頭費
行事雖然係可恥但有效

如果藍營既利益單位係錢,黃營既利益單位可以係乜黎仿效,純粹學術性討論
呢個世界唔係錢就… er… 女人?
本身做緊銀行但冇收到消息
流料黎
twitter好多fake news㗎,一睇語氣知道支鬼扮香港人,咪以為打繁體就唔係支共嘅

最簡單落銀行問就得,平安只有7%, 冇董事會成員,講咗好多次
就算係5萬上限都唔怕
窮嘅走1-2日都走哂,有錢佬自然有方法走
要驚嘅只得中產
所以唔使怕美國佬見到fake news,佢哋有晒經驗,大把線眼fact check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞