沈陣營第二百六十八期 - 那裡有師父,就有黃金甲

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
唔知,到出事嗰刻先知

如果安慰自己,FT冇唔見錢,及早發現漏洞,之後反而安全,唔係冇人嚟,可能資金嘅server係另一個嚟嘅
樓王開個離岸銀行戶口應該好易,係考慮開邊間姐
今日已經開始特破到小小,上次都係講行街,今日直接遊行;下次,泛民班友應該一齊出埋嚟,一班企前,一班押尾
問題要睇清楚係咪歸入本地註冊部份,如果係,可能都唔得,FT冇喺香港有公司開,就唔會受港共監管,所以先開佢,加上平

點知咁流
咁cs係上市公司
計落點都應該穩陣o既
難講。

FT開咗廿年以上,舊年仲評為最佳fintech securities firm, 屌那星就中

銀行真係少
一陣比人拉哂 d議案唔使投直接通過
唔係叫全部人嘛,吹雞要人出嚟都要搵幾個代表人物啦
但cs買美股都要4.95 us
仲要冇熱門etf
隔山買牛係麻煩㗎喇,冇門市落去觀察評估

有事唔知點追,不過我估有一份copy喺SIPC嗰喥嘅,否則到時點賠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞