沈陣營第二百六十八期 - 那裡有師父,就有黃金甲

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
好耐無見大ching
冇大師兄帶隊,跟唔到 cfu 搵食
三不其實好既, 不過演繹出黎變左第個故事
即係一個曾經講過, 唔走係唔想清場一次易過一次, 咁一開始有意識聲東擊西打遊擊就問題解決, 唔聽
前線頂住俾班後面走, 好啦保護弱小冇問題, 後面班友又走既一齊走, 咁就互相拉鋸, 變左拉既一齊拉

其實冇哂藉口, 728拉大獲距離69, 612都一個月
一係就唔學, 一係學D 唔學D學壞師
發夢正正就係唔忍心你班打壞手無寸鐵俾人恰, 同你地buy time
結果之後係點就唔講

社會唔需要英雄, 唔需要歌頌, 每一個人做好本份, 人人都係英雄
冷靜少少諗下點樣行軍步署, 諗定最差scenario
對手唔係每次都一定柒一獲出黎救到你地場, 人死左隻game 就玩完
已經lam 咗嘢了
㊗️沈門所有師兄師姐中秋節快樂

㊗️師父幸福安康,再次燈火通明
幾時8500
走早咗,算喇,邊有咁準,唔輸就係
唔會啩? 實力差太遠,係咪可以立定決心嘅啫,鬥長命支共贏唔到美帝,佢嘅問題仲多,而且系統冇自我糾正能力

香港同貿易戰睇到,錯棋極多,而且肯定黨內反習狗嘅已經成形,就睇後面發展
支幣去番7.04
10.1前都一定托

十月大遊行
唔托高點跌
#metoo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞