沈陣營第二百六十八期 - 那裡有師父,就有黃金甲

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
感覺香港係國際上

也不過係大粒墨/潘xx咁
求其有手有腳搵份工都過 真心唔知d人點暪
BREAKING: London Stock Exchange board unanimously rejects takeover bid from HKEX https://bloom.bg/34LNkDI
Bloomberg TicToc@tictoc 1m
UPDATE: The London Stock Exchange board has unanimously rejected the Hong Kong Stock Exchange’s proposal to combine

公海
倫敦REJECT肛交所
前幾日一個fake news夾左幾百點
咁要睇星期一會唔會回
我意思是做咗磨心咁
+X哥無論真心定假狗,聽完算,呢一刻串支共唔代表未來冇偈傾,非常現實

老實+X哥外國當佢白手套,有蹟可侵,英國5G拉攏屎為佢唔多唔少有啲關係,串吓支共洗到白手套個底嘅話,又無妨喎

利申: 小人之心
之前388到胸有成竹
一定會收購到咁
原來又係冇料到
同意 我不嬲都話佢所謂走資係有任務在身
不過近年開始比西方發現 reject佢d收購......做下戲都好合理
收購倫交所 (雖然失敗左 但意途一樣)
英國硬脫勾之後 扮英雄大力投資(/入侵)
只有慢慢睇局勢會點發展
啱啱睇DHL又變番hold住 想點? 仲急急腳同老婆食完飯趕返屋企等簽收𠻹
我覺得單野係堅 侵冇理由由唔理變一下衝出黎幫香港 一定係摸到支共條底線先做野

而trade deal同香港唯一關係而家似係trade deal要藉香港成功實行到一國兩際 (實際中美共管, 普選等等) 叫做promise fulfilled 先可以信你支共deal完會找數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞