[26]考緊26?你問我答!

1001 回覆
78 Like 8 Dislike
痴線,元駕強制點解可以排咁耐
第一次考強制 死左一次火 就肥左
冇所謂
我老強2take路試1take
今日第一次做八字 比想像中難好多
炒左好多次車
8字真係要練架攞到個感覺就無問題
第一次打炒係基本
咁快嘅?4個月咋喎
死一次火唔會肥架喎
死兩次或者死火時落腳就肥
炒係基本,總之跌車要識掉車
唉...死火時都冇落過右腳 所以 好灰
唯有練多幾次 希望下次pass
掉車即係點?
我有時轉果時唔夠速轉彎就扭左死軑 之後就跌車
一跌車就落腳落車,有啲人跌車唔敢放手仲渣住油門就好危險
考前一小時留一堂練
呢個就係我
撞瘀晒兩邊上五吋下五吋
點樣揀去邊到學車考牌
除左價錢之外係咪近返自己就得
港島車太多
過死車肥機會率又高D
天光道講真
非放學時間 個官叫你行亞皆老街已經贏左一半
個8字場真係港島優勝好多
同46棍波有咩唔同?手腳唔協調
由報名到考等幾耐?
妳肥左之後排幾耐再考?
元駕幾錢,是咪都要去觀塘上堂先?
學46個陣見係d學生自已出路練,教法係頭兩堂教完就出去食自已?
是咪無借車任學,都係有限堂數?
同46一樣隨機三條路線?好難記
妳夏天學?底褲都濕埋是咪基本野
D頭盔臭唔臭?有冇自已買個cheap野學住先
恭喜, 元駕一TAKE 揮手
應該沙駕最多
我都估唔到 強制排得仲耐過路試
46棍波極力子油子brake喺對腳到
26棍波極力子油門頭煞都喺手到,尾煞喺右腳
強制pass完排路試快過retake排期
報名開始到路試你預一年鬆啲
果時retake排期就8個月
元駕幾錢要打返去center問,我果時就用員工優惠學
全程元朗上堂
得一堂唔記得2定3個鐘係呀sir帶之後就食自己
堂數好似46咁,但就唔洗上網book,去到學院先泊卡攞車(因為上網book如果當日落雨冇得取消)
元朗26同46路線差唔多,路線得2條
考左三次,春夏秋冬都有學過,底褲就冇濕喇,頭髮濕哂就基本
冇用過學院盔,自己買
真係答曬搵緊tommy今晚認真睇,忍唔住多謝左妳先
我一月路試 應該幾時開始學好?
個個資質唔同,睇你對自己有冇信心
我第一次就早三個月去,隔一星期渣兩個鐘
第二次就早兩個月去,每個星期六渣
pass果次一星期前先去,晚晚渣

你有幾多堂先?
未買車搭車太得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞