韓國電影集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
想問下大家點睇劉亞仁? 睇過佢套veteran
聽講算係面韓國電影界新生代接班人?

睇埋思悼,啲戲j死人

同期演員入面 其實劉亞仁做戲好似比較放啲
實力派不過冒起比較遲
係近年終於叫出到話題作
電視電影都撈得掂都真係唔簡單
4月上映的韓國電影:

4.5《某一天》主演:金南佶、千玗嬉
4.5《時間上的家》主演:金允珍、玉澤演、趙在允
4.6《One Step》主演:朴山多拉、韓載錫
4.12《爸爸是女兒》主演:鄭素敏、尹帝文
4.26《王的事件手冊》主演:李善均、安在洪
4.26《特別市民》主演:崔岷植、郭度沅、沈恩敬、文素利、羅美蘭、柳慧英、李起弘

特別市民
電影《興夫》主演選角確定:鄭宇、晉久、金柱赫、鄭進永,《興夫》是改編自韓國三個古典名著之一《興夫傳》的現代作品,電影將重新講述傳說里善良的興夫的故事,由曾執導過《26年》《春》的曹根賢導演執導,鄭宇飾演興夫,晉久飾演諾夫,金柱赫是興夫的夥伴,鄭進永飾演一個反派角色,配角選角完成後,將於5月中旬投入拍攝。
崔岷植新作《特別市民》今日曝光主要人物的角色海報。海報中出現了展現人物各自立場的台詞和特寫瞬間,預告了一場選舉大戰即將打響。《特別市民》講述了玩弄權力競選三度連任的現任首爾市長卞鐘九,在與羅美蘭飾演的競選對手梁珍珠爭奪市長之位的過程中發生的故事,影片直指韓國政壇的醜陋一面。 ​

屌羅美蘭呢
由高修、金柱赫、文成根、朴成雄主演的電影《石造宅邸殺人事件》公開首支預告片。電影圍繞1947年在京城發生的一起殺人事件,事件唯一的證據是一段被截下來的手指,在身份不明的司機(高修飾)和富豪(金柱赫 飾)之間發生的懸疑故事,5月上映。
https://youtu.be/bLjlYJBUD10
崔岷植新作《特別市民》今日曝光主要人物的角色海報。海報中出現了展現人物各自立場的台詞和特寫瞬間,預告了一場選舉大戰即將打響。《特別市民》講述了玩弄權力競選三度連任的現任首爾市長卞鐘九,在與羅美蘭飾演的競選對手梁珍珠爭奪市長之位的過程中發生的故事,影片直指韓國政壇的醜陋一面。 ​

屌羅美蘭呢

個對手唔見左

屌羅美蘭呢

個對手唔見左

有羅美蘭嫁

屌羅美蘭呢

個對手唔見左

有羅美蘭嫁

以為羅美蘭終於可以做主要角色
http://www.koreastardaily.com/tc/news/93060
係咪真?

係就正

哇屌扯左
rm將會6+2大家點睇?果兩個我完全唔識
http://www.koreastardaily.com/tc/news/93060
係咪真?

係就正

哇屌扯左

呢個組合j死人

無乜好感
覺得加人既幫助唔係好大

無乜好感
覺得加人既幫助唔係好大

個男既
加人點都唔太同意架喇 始終7012 食屎狗sbs

算啦,我冇睇好耐唔諗住睇
清醒夢真係悶到會訓
同埋好似電視電影咁
d 鏡頭同d 色好唔似戲
故仔已經唔想吐糟
等一個人的心灣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞