韓國電影集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike

青年警察 先導海報

佢一日未定檔 得利咩都做唔到

岩岩睇trailer套野好似好正

估唔到佢係玩呢種風格

前年影視界劉亞仁玩晒
上年就孔劉
唔知今年係邊個呢

預告比想像中搞笑
少壯派黎講,唔知卞約漢或者姜河那有無機

暑假檔期成績差唔多可以決定到係邊個跑出
你講個兩位我都
尤其睇住姜河那慢慢進步

我覺得姜河那愈做愈好,戲路又廣 接戲幾識揀劇本
另外點睇任時完
近一兩年有無後生少少,又有實力既女演員跑出

好鍾意okja呢張海報

青年警察 先導海報

佢一日未定檔 得利咩都做唔到

估唔到佢係玩呢種風格

前年影視界劉亞仁玩晒
上年就孔劉
唔知今年係邊個呢

預告比想像中搞笑

你講個兩位我都
尤其睇住姜河那慢慢進步

另外點睇任時完

睇完luck key同聽見傳聞 覺得李準係歌手轉型演員最好嘅人
但睇完不汗黨 我真係對任時完

女演員本身覺得朴素淡係明日之星
可惜之後幾套劇都唔太得

李準
未生真係帶起唒全劇老中青演員
我幾鍾意姜素拉 但係自從未生之後好似flop左
其實近年睇韓國電影 後生女演員好少有令人深刻既演出

軍艦島 正式海報

軍艦島 正式海報

唔知安樂會唔會整張宋仲基企正中間/超級大頭嘅海報

估唔到佢係玩呢種風格

前年影視界劉亞仁玩晒
上年就孔劉
唔知今年係邊個呢

預告比想像中搞笑

你講個兩位我都
尤其睇住姜河那慢慢進步

另外點睇任時完

睇完luck key同聽見傳聞 覺得李準係歌手轉型演員最好嘅人
但睇完不汗黨 我真係對任時完

女演員本身覺得朴素淡係明日之星
可惜之後幾套劇都唔太得

李準
未生真係帶起唒全劇老中青演員
我幾鍾意姜素拉 但係自從未生之後好似flop左
其實近年睇韓國電影 後生女演員好少有令人深刻既演出

未生李聖旻
姜素拉上年求左支好籤 同朴新陽拍劇
點知越拍越少戲份
不過我幾鍾意佢之前嗰啲劇集 尤其係醜八怪警報

近年電影年輕女演員深刻印象嘅演出 就真係得朴素淡 驅魔嗰幾幕

女演員做主導既戲比男演做主導既戲少
金泰梨拍今年有3套戲 等睇

金泰梨今年有3套戲 等睇

claire's camera 正式海報

3套,都算多wo

3套,都算多wo

文英
小森食光

睇錯左,唔係全部都係今年
宋仲基宣佈娶宋慧喬

嚟真
宋仲基宣佈娶宋慧喬

嚟真

今朝都見到個消息

Okja喺QT間戲院搞35mm放映

軍艦島 正式海報

唔知安樂會唔會整張宋仲基企正中間/超級大頭嘅海報

整張宋仲基同宋慧喬既結婚照
玉子上映既場數同院線有限,但係都keep到個第四位
俾佢大型發行就不得了

Okja喺QT間戲院搞35mm放映

我都想入戲院睇
宋仲基宣佈娶宋慧喬

嚟真

今朝都見到個消息

一直否認戀情 忽然宣布結婚

不過安樂可以咁sell套戲
「男神宋仲基結婚前終極力作」

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞