韓國電影集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
唔知不汗黨幾時係香港影院上呢?
任時完好正

絲打黎?
冇拍開韓劇果d韓星未必會買

係呀
佢之前套未生係韓國好收得,但係香港又紅唔起

無靚仔靚女 唔玩情情塔塔 香港班韓劇撚邊會有興趣
鄭裕玲都讚好

任時完都算靚仔卦
任時完好正

絲打黎?

係呀

鄭裕玲都讚好

任時完都算靚仔卦

佢既死罪係套劇唔玩情情塔塔
套劇真係好好睇
任時完好正

絲打黎?

係呀

鄭裕玲都讚好

任時完都算靚仔卦

佢既死罪係套劇唔玩情情塔塔
套劇真係好好睇

比你地咁講,又google下,對呢套野有d興趣

Edko Films Ltd. 安樂影片
3 hrs ·

【《惡女》港版海報面世】
連環血戰
恍如置身VR廝殺現場
韓國史上最「惡」殺人武器

《屍殺列車》賣座班底再度殺入康城午夜單元,《星級殺人犯》鄭秉吉執導,《饑渴誘罪》金玉彬「惡女」上身,秒殺凌厲動作鉅獻--
《#惡女》(#TheVillainess)
百老匯The ONE 搶先全港,預售優先場!
6.16 (fri) 9:50 pm
6.17 (sat) 9:50 pm

港版海報永遠都係主演大頭
[img]https://scontent.fhkg3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19030724_1563662497037403_3034587899968591763_n.jpg?oh=5bd69a93d491fcbda80083c51701d1bb&oe=59DF8A92[/ img]

3 hrs ·

連環血戰
恍如置身VR廝殺現場

《屍殺列車》賣座班底再度殺入康城午夜單元,《星級殺人犯》鄭秉吉執導,《饑渴誘罪》金玉彬「惡女」上身,秒殺凌厲動作鉅獻--

暫時口碑麻麻

巴打睇左未
見安樂share d報導係咁吹奏開頭既vr長鏡頭

3 hrs ·

連環血戰
恍如置身VR廝殺現場

暫時口碑麻麻

睇評論都話惡女麻麻,反而不汗黨唔錯

暫時口碑麻麻

巴打睇左未
見安樂share d報導係咁吹奏開頭既vr長鏡頭

另外其實惡女邊係《屍殺列車》班底
同一間公司出品就話同一班底

導演編劇監製攝影動作指導都唔同

算鳩數啦,安樂宣傳既嘢你懂的
其實我想問香港邊間發行商宣傳係較為中立或者正常

捉字虱式宣傳呃人入場
等睇佢有日畀海關拉

【一人作死劇組遭殃!《不汗黨》導演發言不當遭抵制】薛景求,任時完主演的電影《不汗黨:壞傢伙們的世界》在受邀參展戛納電影節後,關注度直線上升,但是有人發現導演卞成賢在推特上有大量地域歧視和女性歧視的言論,隨後網民們發起了抵制給電影打一星評分的運動。隨後導演卞成賢昨晚緊急發表道歉聲明,並表示這不是他一個人的電影,希望大家對演員們和劇組工作人員們的辛苦付出有一個公正的評價。但這並未能平息網民們的怒火,網民們還發起了取消已經預定的《不汗黨》門票運動。

rip
【一人作死劇組遭殃!《不汗黨》導演發言不當遭抵制】薛景求,任時完主演的電影《不汗黨:壞傢伙們的世界》在受邀參展戛納電影節後,關注度直線上升,但是有人發現導演卞成賢在推特上有大量地域歧視和女性歧視的言論,隨後網民們發起了抵制給電影打一星評分的運動。隨後導演卞成賢昨晚緊急發表道歉聲明,並表示這不是他一個人的電影,希望大家對演員們和劇組工作人員們的辛苦付出有一個公正的評價。但這並未能平息網民們的怒火,網民們還發起了取消已經預定的《不汗黨》門票運動。

rip

咩事 有冇得睇佢講咗咩

累街坊 又話南泡女人地位好低微
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞