Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Y-3對pure boost 係咪好多貨?出面個價係咁跌

我見Y-3早兩日restock 而且好易買到

有幾對蟹蟹地 拎去邊度放好

你幾錢入呀

加油

有冇好LONE路放 有冇水貨鋪會收

難啦,你話有其他size都有機會 一批過同你接

你幾錢入呀

加油

so9sad
好驚

你幾錢入呀

加油

so9sad
好驚

平手放應該都放到啦
有冇巴打見到邉到有賣reigning champ ultraboost? 好想要
Y3 pure boost要著乜碼?
如果我ub 1.0係us9.5
成街都係貨
已抽atmos

其實係咪冇可能收到ultra boost 1.0灰😣

啱啱放左對二手
有冇人影對eqt x wm黎睇下

有無人放

你咩size

有us 9.5 tg: p6848

想知呢對原價幾錢

HKD 1800, 銅鑼灣ADIDAS個20對俾啲排隊黨買晒
最終托朋友係美國買到

你幾錢入呀

有無兩對US9

巴打我有
官網賣緊$3290喎

你幾錢入呀

有無兩對US9

巴打我有
官網賣緊$3290喎

自膠
我得UK 8 9 10
成街都係貨
已抽atmos

新果對kith好似蟹咗 atmos
有冇人著緊eqt ultra pk? 好唔好著? 同ultra boost有冇得比?

有,幾舒服,同ub差唔多,價錢再平啲
對ub 3.0買岩size,但成日都覺得隻腳就跣出黎咁
係咪得我係咁
成街都係貨
已抽atmos

放緊幾多錢

有無人知邊再有依對

呢對好似幾正
之前未着過ultraboost ,着開flyknit max 11
如果買3.0 應該着咩size ,同埋邊度買好
之前未着過ultraboost ,着開flyknit max 11

我nike著開41 買左對42感覺好舒服
視乎你隻腳板闊唔闊
上fb搵

我對腳板超級闊 咁咪要着12號

視乎你隻腳板闊唔闊
上fb搵

同埋有冇邊間鋪頭好啲,始終都係鍾意去鋪頭買
成街都係貨
已抽atmos

放緊幾多錢

中兩對atmos
成街都係貨
已抽atmos

放緊幾多錢

中兩對atmos

好葡萄 喺香港好難抽得中

視乎你隻腳板闊唔闊
上fb搵

同埋有冇邊間鋪頭好啲,始終都係鍾意去鋪頭買

香港jj想買nmd有咩途徑入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞