Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
YEEZY CREAM WHITE 賣緊幾多

視乎咩size 最平三千尾都有

已見三千中

咩size先
Pharrell Williams tennis hu點睇

冇boost 不了

澳洲online一開就俾bot狗搶晒

中左

冇boost 不了

中左

中左
白色太蝦人著,男仔太矮又唔著得,係女size 個價硬少少

等出Yeezy blade啦

本身都想買但見白色唔太襯yeezy
都係深色好睇
YEEZY CREAM WHITE 賣緊幾多

視乎咩size 最平三千尾都有

已見三千中

咩size先

US7.5同8

冇boost 不了

中左

中左

又有巴打中end
Tennis hu都有炒人炒
Tennis hu都有炒人炒

🦀
無買過adidas鞋唔知ultra boost3.0應該買咩碼 駛唔駛買大半碼?
大部分鞋著開38 nike flyknit lunar 3 要買大半碼38.5 (us 7.5)
但我睇adidas size chart eu38=us.6.5 eu38.7=us7
同nike 碼唔match
究竟點揀
無買過adidas鞋唔知ultra boost3.0應該買咩碼 駛唔駛買大半碼?
大部分鞋著開38 nike flyknit lunar 3 要買大半碼38.5 (us 7.5)
但我睇adidas size chart eu38=us.6.5 eu38.7=us7
究竟點揀

去門市試完先揀
究竟點揀

US有分男US size同女US size
UK同EU就無分
但都係個句,每款鞋cutting都唔一樣,試飽先慢慢買啦,ub3.0又唔係無得試
yeezysupply仲未ship
究竟點揀

平時著開43
lunar flyknit 3要著成44.5先舒服
ub 3.0著43 1/3岩岩好 唔會太窄
我諗正常size已ok
想入beluga
捕左十號半好耐

想入beluga
捕左十號半好耐

Beluga個價升到傻咗

rogue boost驚嚇啲

右下其實唔錯

右下其實唔錯

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞