Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

點揀

巴打邊到有得買

og>white>wm

Wm排最尾

我覺得wm隻配色唔好睇
我只係留左og自用

Wm靚到仆街喎
終於比我買到 ub 3.0 白色
我footpatrol啲93/17whitle仲未出貨
haven ultraboost除左haven官網仲有邊個網有得買

點揀

巴打邊到有得買

og>white>wm

Wm排最尾

我覺得wm隻配色唔好睇
我只係留左og自用

巴打你知唔知GP有幾個人呢排番左UB1.0白色中國貨 佢地D貨點黎

點揀

巴打邊到有得買

og>white>wm

Wm排最尾

我覺得wm隻配色唔好睇
我只係留左og自用

巴打你知唔知GP有幾個人呢排番左UB1.0白色中國貨 佢地D貨點黎

中國貨加要郵寄 巴打三思
好奇一問,yeezy可以放幾錢?咩色都有

利申我冇

好少人著呢對 好舒服

好少人著呢對 好舒服

好少人著呢對 好舒服

有冇巴打買咗eqt boost
好冇着?見佢咁大舊boost好正

個boost好撚厚 感覺似第一代pure boost
唔似ub有少少彈嘅感覺

得對Zg pure boost同uncage Ub
唔知係咪對pure着到扁哂,而家好硬

唔似ub有少少彈嘅感覺

想知著左幾耐?

唔似ub有少少彈嘅感覺

想知著左幾耐?

大概半年,有排日日拎黎跑步,前掌平哂

好少人著呢對 好舒服

認真弱智仔
放好啲相啦柒頭

sor囉
wm nmd r2 size要點預

true to size

好少人著呢對 好舒服

好少人著呢對 好舒服

好少人著呢對 好舒服

好少人著呢對 好舒服

true to size

見到有人放千六蚊 幾心動
Want ultra boost 1.0 us9.5 (og, white, 3m), can be pre-owned can be ds, pm tg: WaiLeung
啱啱出冊 有無巴打知邊度仲有可能買到r1 French beige同consortium la trainer mig? 唔係好識分真假唔咁上ebay買
啱啱出冊 有無巴打知邊度仲有可能買到r1 French beige同consortium la trainer mig? 唔係好識分真假唔上ebay買

打錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞