Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
2選1邊對好?

上面嗰對邊度有?
急問 ub3.0係咪唔使預大0.5碼?

我本身ub2.0同uncaged都係著大0.5(us11)
想問下如果3.0著us11 會唔會大好多
諗住買UltraBoost Uncaged CL。但試鞋時發現,本身著開嘅size腳面有d緊,如果買大半碼就鬆小小。請問我應該買腳面有d緊fit size,定鬆小小大半碼?thanks

建議fit size + 薄襪, 大半碼對鞋望落闊左, 鞋頭長左著上腳冇咁好睇,
同埋就算著大半碼都係一樣會有d壓腳背
想問下ub 3.0 Oreo 有冇假貨?我個對D白色線排得冇官方圖D線排得禁密,有少少疏透到少許底色黑色,除咗依樣之外所有野都冇分別 係咪QC問題?

睇過多數人意見都係正常碼已經ok,
因為未試著過3.0唔知大半碼會大幾多

唔好著大半碼 3.0嗰種包實嘅feel真係一流
有冇人影對eqt x wm黎睇下

有無人放

有無人放

你咩size

有無人放

你咩size

有us 9.5 tg: p6848
諗住買UltraBoost Uncaged CL。但試鞋時發現,本身著開嘅size腳面有d緊,如果買大半碼就鬆小小。請問我應該買腳面有d緊fit size,定鬆小小大半碼?thanks

建議fit size + 薄襪, 大半碼對鞋望落闊左, 鞋頭長左著上腳冇咁好睇,
同埋就算著大半碼都係一樣會有d壓腳背

thx 師兄

唔好著大半碼 3.0嗰種包實嘅feel真係一流

想同3.0擁抱既可以再買細半碼 好正

下面個對係咩

S80698有無市
買左幾對

窄窄地喎

下面個對係咩

美國NCAA有幾間大學出嘅player exclusive定係唔知乜撚嘢ub, 全部都係2.0黑/白改咗個腳踭
香港有冇iniki boost賣

Fb gp 見人放緊850對

香港連試既機會都冇

下面個對係咩

美國NCAA有幾間大學出嘅player exclusive定係唔知乜撚嘢ub, 全部都係2.0黑/白改咗個腳踭

原來係咁
姐係無機會有

下面個對係咩

原來係咁
姐係無機會有

出咗都有半年啦 但其實炒價唔係太貴 二千幾左右
想問下ub 3.0 Oreo 有冇假貨?我個對D白色線排得冇官方圖D線排得禁密,有少少疏透到少許底色黑色,除咗依樣之外所有野都冇分別 係咪QC問題?

同問Oreo 有冇假貨

同問Oreo 有冇假貨

眼殘 自推一下

同問Oreo 有冇假貨

眼殘 自推一下

無圖好難討論

同問Oreo 有冇假貨

眼殘 自推一下

無圖好難討論

希望冇中伏
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞