Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有無巴打有adidas單

收 有意留tg
有無巴打有adidas單

收 有意留tg

日本真係咩款咩碼都差唔多有。係香港買對adidas 都要搶,係香港資源太少定係香港地咩都要搶,以個問題值得我地反思。
有冇巴打知邊度可以買到rc x ub3.0?
Ebay & stockx免了,想睇下邊度有正價/小炒

自推

日本好似任買 睇下有冇朋友去啦

就是無朋友去 有幾個上星期返咗嚟
有冇巴絲係日本可以幫幫忙
有冇巴打知邊度可以買到rc x ub3.0?
Ebay & stockx免了,想睇下邊度有正價/小炒

自推

你有無朋友係日本?
見人報日本好易買到

我都見人話日本上咗架,好似好易買
可惜無朋友係日本,有冇日本代購可介紹?

有無巴打知邊到買到或者可以賣比我
平時著開us8

HKD 1500 貴唔貴?

online好似有

搶唔到岩碼~ 冇哂

賣緊幾錢?

門市大撚把貨

朗豪坊都有

去完冇wor 巴打

LCX有 新個堆r2 pk同r2都有 碼就唔知齊唔齊
人在東京,邊到會揾到wm eqt
有無人係size?買過野
用standard shipping 過左半個月仲係運送中

巴打 你有冇見到rc x ub? 灰灰地色個對

好想要
香港邊到可以買到nmd r2 pk紅黑?
有冇人著緊nmd r2 wm

尋日係LCX仲見到有

Nike fans無咩留意adi d鞋
係見到wm eqt幾靚想要
前日行澀谷好似唔多見,大部份都係pureboost
過2日會再行下池袋/新宿/澀谷睇下

Nike fans無咩留意adi d鞋
係見到wm eqt幾靚想要
前日行澀谷好似唔多見,大部份都係pureboost
過2日會再行下池袋/新宿/澀谷睇下

巴打見到可否幫買
依家1.0白幾錢到?

尋日係LCX仲見到有

咩價位?
見到外國好似1000左右
其實adi同wm出既都好正 有無同好

著緊r2 wm
Want ultra boost 1.0 white, us9.5, tg: WaiLeung1020

着緊WM EQT
香港係咪唔出rc x ub3.0

尋日係LCX仲見到有

咩價位?
見到外國好似1000左右

有鞋脷1399/1400 無鞋脷1700 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞