Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
點解US ADI比唔到錢既
有冇巴打有見到有UB 3.0 military green 呀?我好想買呀。。。。

trace cargo 定 night cargo??

Trace cargo

咩size 有對us 9.5

幾錢?
有冇巴打有見到有UB 3.0 military green 呀?我好想買呀。。。。

Trace cargo

Brand new? How much?

我有,但去買賣區傾

Trace cargo

幾錢?

我有,但請去買賣區傾
想問下各位Ching uncaged 個鞋領位會唔會好快鬆晒 / 好快殘?
點解鞋gp d人又收番nmd og, 以為蟹左
有冇人試過係newbalanceoXXXX到買鞋?信唔信得過

睇中ub3.0 oreo

oreo 留意多d
最平9xx 1000有對
仲平過其他人放個d蟹貨
有冇人試過係newbalanceoXXXX到買鞋?信唔信得過

oreo 留意多d
仲平過其他人放個d蟹貨

巴打,請問去邊到留意
想問下各位Ching uncaged 個鞋領位會唔會好快鬆晒 / 好快殘?

求答

Trace cargo

幾錢?

我有,但請去買賣區傾

巴打好合作 做得好
係咪唔會再有可能買到ub1.0白色
明明好耐無返貨,點解前排xxxxxx kill仲齊碼

Trace cargo

幾錢?

我有,但請去買賣區傾

旗艦店巨貨

Trace cargo

幾錢?

我有,但請去買賣區傾

旗艦店巨貨

巴打可否講我知地址係邊到,感激不盡
Eqt x wm係咪冇得買啦

因為假囉 自己諗下都知啦
想問下有冇人試過係一間叫summer 嘅網上店買野?信唔信得過?

因為假囉 自己諗下都知啦

我見佢現貨 鞋面好黃
其實1.0個鞋面有幾黃?
有冇人用過支SneakerSer Midsole Marker Pen White油番白個boost底 有冇用
上裝邊度仲有得買

oreo 留意多d
仲平過其他人放個d蟹貨

巴打,請問去邊到留意

我都想知
有冇人用過支SneakerSer Midsole Marker Pen White油番白個boost底 有冇用
上裝邊度仲有得買

油完好白 遠睇其實睇唔出油過
收adidas gold vip x2 $500 = 1
email:only4lihkg@igot2gay.com

返去買賣區啦
上裝邊度仲有得買

油完好白 遠睇其實睇唔出油過

巴打邊度買
幾錢
想問下各位巴打nmd個boost底 有好多唔知點嚟嘅橙色係上面 洗極都唔甩 有無得救?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞