Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
呢對真心覺得係3.0最靚嗰對
仲要比人炒濃左可以低價入手

柒到
見過人著 好核特
最靚就唔會炒燶啦

3.0個cage係麻麻 但係鞋面pattern好撚正

pattern 1.0>2.0>3.0
外國流出埋4.0 都係柒
所以出完3.0 1.0個價炒得仲高左

黑色我覺得2.0靚過1.0
有咩外國網買nmd係可信同多人幫襯

黑色我覺得2.0靚過1.0

入左3.0 leather cage
表示好滿意

都係Footlocker jdsport schuh 43 之類 再唔係adidas官網

呢個色邊度仲有得買

呢個色邊度仲有得買

出咗差唔多大半年啦喎 試下收2手
其實香港係咪唔會出reigning champ ub??

好想入 不過德國限定
唔識人係德國

都係Footlocker jdsport schuh 43 之類 再唔係adidas官網

我想搵呢對 (adidas nmd xr1 black white orange)
但唔見有 見到其他網站有賣但係唔知信唔信得過

成個歐洲得43 對,應該好難買
Push

成個歐洲得43 對,應該好難買

香港無? 對上幾隻色 香港每隻色都有5對

好想入 不過德國限定
唔識人係德國

Endclothing有得抽,入香港地址都得,但貴過原價少少,4點deadline。唔想煩嘅話,等上group收啦,之前藍色2000有交易,camo最平見過2200定2300
點睇?

第二對早排去日本見到即買

呢對邊到有賣

好想入 不過德國限定
唔識人係德國

Endclothing有得抽,入香港地址都得,但貴過原價少少,4點deadline。唔想煩嘅話,等上group收啦,之前藍色2000有交易,camo最平見過2200定2300

問題係 無我碼
著uk7

好想入 不過德國限定
唔識人係德國

問題係 無我碼
著uk7

Group有人放og黑色uk7,仲要唔貴。我對uk9個時食炒買2750
Btw,巴打留意番og個兩隻色(黑同黃)鞋頭扁啲
https://hypebeast.com/2017/4/adidas-x-parley-ultraboost-earth-day

有冇巴打知呢對UB 3.0香港有冇得買?
真係好靚呀
1.0個pattern真心靚
https://hypebeast.com/2017/4/adidas-x-parley-ultraboost-earth-day

有冇巴打知呢對UB 3.0香港有冇得買?
真係好靚呀

有~過幾日

好想入 不過德國限定
唔識人係德國

問題係 無我碼
著uk7

Group有人放og黑色uk7,仲要唔貴。我對uk9個時食炒買2750

係咪fit size? 無偏大偏細?

好想入 不過德國限定
唔識人係德國

問題係 無我碼
著uk7

係咪fit size? 無偏大偏細?

千祈唔好買細, 買tts或half size up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞