Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想問下有咩途徑可以搵到Ultra Boost LTD Triple Black 1.0
FB搵都係得一兩對 有啲仲要2手
想問下有咩途徑可以搵到Ultra Boost LTD Triple Black 1.0

diy la

diy la

有冇教學

diy la

有冇教學

Youtube搵啦
Push
終於搵到方法買consortium la trainer mig 有冇人知個size係true to size定要買細D?
呢對係咪舊款來 ? 我係新宿 adi 專門店 見到[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/04/232556_3258dae7d6fd956a98f94f866f702c1c.jpg[/img

29000yen
呢對係咪舊款來 ? 我係新宿 adi 專門店 見到[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/04/232556_3258dae7d6fd956a98f94f866f702c1c.jpg[/img[/url]

29000yen

各位巴打點睇呢對
eqt個鞋墊除唔除得 好似有野痴住咁 又唔敢大力除
各位巴打點睇呢對

全黑太普通 og有少少粉紅靚啲
eqt個鞋墊除唔除得 好似有野痴住咁 又唔敢大力除

痴住㗎 最好唔好搞佢啦
而家買對yeezy 350v2 bred $4400算唔算平?
而家買對yeezy 350v2 bred $4400算唔算平?

咩size $4400全新嘅話都算抵 市價宜家大約$4800

咩size $4400全新嘅話都算抵 市價宜家大約$4800

us8.5
全新呀,係stock x亂開價今朝起身發現bid中左
扣左discount code再計埋驗證費運費大約呢個價
有冇巴打入左adi org x alexanderwang?
邊個網仲有得訂?
本身上網訂左對白eat 93/17諗住賺下外快 到左手覺得幾靚唔捨放都係自用算
本身上網訂左對白eqt 93/17諗住賺下外快 到左手覺得幾靚唔捨放都係自用算

本身上網訂左對白eqt 93/17諗住賺下外快 到左手覺得幾靚唔捨放都係自用算

我果對仲未到
我都想開黎自用
仲有對og黎緊但唔係我size想著都無得著

us8.5

外國巴打?
幫外國FRD 搵ultra boost 3.0 CNY版 知唔知邊度有得買?

us8.5

外國巴打?

香港呀
有無爸打知adidas NMD R1 Triple Black 邊到有貨賣?

搵左好多外國網都無貨

HKD 1500 貴唔貴?
買ultra boost 洗唔洗預大小小 定同平時一樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞