Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我想問adidas會員,個兩種有咩分別?

折嘅分別 抽鞋冇分別
答撚咗好多次啦屌你老味
呢度係交流區唔係買賣區
你地外國網買鞋用開邊間集運
邊度有得收Wm eqt
trace cargo 其實係咪無咩人要?

年初出個時都有人食炒價要 香港遲成3個月先出 剛才見有人係谷放1750都無人要 蟹啦

英國買 連運費最平$1300左右到手
唔一定$1700入手價

邊個網1300有得入 細腳
淨係見到jd有 uk7 但買極都買唔到

fl uk
邊度有得收Wm eqt

去買賣區留tg啦 巴打

有冇巴打知邊到仲有呢對女裝賣 搵左好耐了,唔該

潮特有 不過前題係識分真假
900蚊入對nmd R1 navy 2手抵唔抵 9成新

百寶利都有,但個價可以買到2對og
Push
其實fb gp d ub1.0 黑白灰邊度入手
有時仲有d 靚色 幾千蚊個d 全新

年初出個時都有人食炒價要 香港遲成3個月先出 剛才見有人係谷放1750都無人要 蟹啦

唔一定$1700入手價

fl uk

儲物櫃?好似冇

唔一定$1700入手價

fl uk

儲物櫃?好似冇

好多個月前賣架

我見Y-3早兩日restock 而且好易買到

有幾對蟹蟹地 拎去邊度放好

你幾錢入呀

有無兩對US9

巴打我有
官網賣緊$3290喎

自膠
我得UK 8 9 10

巴打有興趣us 10放幾多

我見Y-3早兩日restock 而且好易買到

有幾對蟹蟹地 拎去邊度放好

你幾錢入呀

有無兩對US9

巴打我有
官網賣緊$3290喎

自膠
我得UK 8 9 10

Sor ar巴打放哂了

知唔知宜家sns social status ultra boost炒價幾錢倒
想收番對

你幾錢入呀

有無兩對US9

巴打我有
官網賣緊$3290喎

自膠
我得UK 8 9 10

Sor ar巴打放哂了

知唔知宜家sns social status ultra boost炒價幾錢倒
想收番對

好似3千頭
邊頭有ub賣
推推佢先

Trace Cargo adidas online都可以俾人買晒 仲要賣$1699
個對nmd 成班on 9抽完fb放2k 邊度來嘅自信
Trace Cargo adidas online都可以俾人買晒 仲要賣$1699
個對nmd 成班on 9抽完fb放2k 邊度來嘅自信

nmd我抽都無抽
NMD OG restock
有千幾對

唔一定$1700入手價

fl uk

儲物櫃?好似冇

好多個月前賣架

即係依家冇哂
其實fb gp d ub1.0 黑白灰邊度入手
有時仲有d 靚色 幾千蚊個d 全新

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞