Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
香港係咪唔出rc x ub3.0

香港啲ub3.0成日遲出
人在東京,邊到會揾到wm eqt

巴打 你有冇見到rc x ub? 灰灰地色個對

Nike fans無咩留意adi d鞋
係見到wm eqt幾靚想要
前日行澀谷好似唔多見,大部份都係pureboost
過2日會再行下池袋/新宿/澀谷睇下

拜託你啦巴打
等你好消息
Want ultra boost 1.0 white, us9.5, tg: WaiLeung1020
樓上收鞋去返買賣區啦 屌你老味道
樓上收鞋去返買賣區啦 屌你老味

近排adidas好似無咩新鞋出
近排adidas好似無咩新鞋出

前幾日先岀左對haven ub
Rc 3.0
有冇人知nmd r2點分真假?
利申:淨係知睇鞋舌同埋boost底
巴打們
Adidas Flashback Primeknit 有冇出過男裝 黑/白?
我搵左好耐 得女裝有...
想係size?買野佢用dpd送
係咪會經郵局送?
size?買野佢用dpd送
係咪會經郵局送?
放Consortium X Haven Ultra Boost UK 9

telegram @cdromm
白色yeezy需唔需要抽
想搵united arrows 對nmd, 有冇巴打知邊度有
係咪會經郵局送?

我淨係知佢半個月都未運到黎香港
係咪會經郵局送?

我上星期買,今日到港仲話派過件
但屈我冇人開門
問緊cs
白色yeezy需唔需要抽

比得起resell咪唔洗抽
我想知之前反光(彩虹光)嗰對 nmd
紅膠既
係咩型號
賣緊幾錢
同埋mms 使唔使買大
係咪會經郵局送?

但屈我冇人開門
問緊cs

你係standard shipping ?
我上個月2x號買 依加仲係in transit

巴打 有冇消息
係咪會經郵局送?

但屈我冇人開門
問緊cs

你係standard shipping ?
我上個月2x號買 依加仲係in transit

Yes,用佢個free70 code。
今日refer去間公司,check tracking number又話13-19派
都唔知幾時先拎到
上次買未有free70,用DHL
幾日就收到

巴打 有冇消息

未行,聽日last day先行去掃貨

巴打 有冇消息

未行,聽日last day先行去掃貨

Thanksthanksthanks

拜託你啦巴打
等你好消息

呢對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞