Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

Eqt suppport 93/18 white ba7483
上group收啦

thank you

咩group有人放?

Fb search波鞋
你要咩碼,我有幾對

巴打有無42

Or us 9.5

us9.5 in shipping...uk10就有

uk10太大,想要us9-9.5

Eqt suppport 93/18 white ba7483
上group收啦

thank you

咩group有人放?

Fb search波鞋
你要咩碼,我有幾對

巴打有無42

Or us 9.5

us9.5 in shipping...uk10就有

uk10太大,想要us9-9.5

kickz-lab
hksg
beeweb
你唔急既等多個零兩個星期
外國貨到就會平多少少
有無巴打著緊kith cs2
洗唔洗預大/小, 我ub 3.0 us10
Thanks
Thanks

我ub 著 us8.5 kith nmd 著us8

呢對要預細

呢對要預大半個碼wor
你點預細

係咪姐係要預對鞋比半時細半個碼?
咁有冇41或者42?

都話預大半碼
我nmd pk同ub 3.0著 US7對eqt 93/17要著US7.5,yeezy v2要著us8

明白,咁你對9.5放唔放?

grp 1900-2000成交價

fb求其一個group都有?

可以過格離放鞋post望望
Thanks

Us 8.5 係巴打true size? 定係8先係
Thanks

us 8.5 btw d mop之前見有現貨可以去試試先

請問咩型號同邊到有得賣?

同樓上嗰對一樣

上group收啦

thank you

咩group有人放?

Fb search波鞋
你要咩碼,我有幾對

你有咩碼?
想問下nmd cs2洗唔洗買大或姐買細啲?
我平時着8.5us

請問咩型號同邊到有得賣?

同樓上嗰對一樣

上group收啦

ba7473

我有呢對
有興趣pm我
https://t.me/KL2344
請問做左臨時會員可唔可以抽鞋?
Thanks

us 8.5 btw d mop之前見有現貨可以去試試先

唔該曬巴打
對鞋巴打平時點襯?
[quote唔撚到]
[/quote]
好心你買大一個碼啦,腳趾隊L哂出來[/quote][/quote]
我y3 pureboost zg knit着43.3 依對wm eqt買44 但都隊L哂出來 ,應該係隻腳生得闊[/quote]
呢對邊到有
[quote唔撚到]

好心你買大一個碼啦,腳趾隊L哂出來[/quote][/quote]
我y3 pureboost zg knit着43.3 依對wm eqt買44 但都隊L哂出來 ,應該係隻腳生得闊[/quote]
呢對邊到有[/quote]
$?
上group 搵唔到eqt bb3127 size 12.5/13, 係唔係好少人有
小弟平時着開45.5
想問Ultraboost 3.0 着45 1/3定46舒服啲
好多wm eqt 朋友
好多wm eqt 朋友

好多wm eqt 朋友

想問下UB2.0 著US8, 1.0應該著7.5定8.5?
同埋1.0個底係好廢
好多wm eqt 朋友

小弟平時着開45.5
想問Ultraboost 3.0 着45 1/3定46舒服啲

我覺得呢啲着到爆曬對鞋先難睇
上group 搵唔到eqt bb3127 size 12.5/13, 係唔係好少人有

香港都少人人呢D size
我自己都係最大12
想問下UB2.0 著US8, 1.0應該著7.5定8.5?
同埋1.0個底係好廢

1.0,2.0同size
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞