Adidas波鞋交流區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Push
唔知巴打們同唔同意
Nike 玩multicolour 靚過adidas
買到了

walk in ?
前幾日經過朗豪adi 都好想入
買到了

walk in ?

我英國巴
上網就有
之前仲見到ub olive 同 trouble black 有得買

從前我都係英國巴
香港啲ub 真係好難買
之前係英國唔係好hit 個啲款出個日行落size 都買到
有冇人影對eqt x wm黎睇下

有無人放

你咩size

有us 9.5 tg: p6848

師兄邊到買
買到了

walk in ?

我英國巴
上網就有
之前仲見到ub olive 同 trouble black 有得買

從前我都係英國巴
香港啲ub 真係好難買
之前係英國唔係好hit 個啲款出個日行落size 都買到

琴日見有個英國裝restock左3.0 oreo但得大size
臨訓睇多次見到有細size即刻入左
話說而家啲og nmd 做乜搞成咁 本來唔係炒到 4 5k?
先前係大貨姐 冇理由而家1400都收到對
話說而家啲og nmd 做乜搞成咁 本來唔係炒到 4 5k?

又ub又yeezy又y3 其實nmd真係無咩位企

white mountain 幾好!
唔知巴打們同唔同意

Agger
但今時今日已經開始唔興multicolour
唔知巴打們同唔同意

Agger

三對mc racer 都好吸引
唔知巴打們同唔同意

Agger

nike呢期靠air max retro

又ub又yeezy又y3 其實nmd真係無咩位企

white mountain 幾好!

OG 搞到變左公廁
有無人知r8鞋底貼邊到有得買
大家去開邊個網訂 想搵對ace ultra boost
未試過上網買 驚中伏
有無人知r8鞋底貼邊到有得買

買到 好似自己都好難貼
R8 特銷商有
唔知巴打們同唔同意

Agger

nike呢期靠air max retro

月尾air max day嘛
Air max狗也不屌
唔知巴打們同唔同意

Agger

真係好靚 仲有trainer multicolour
但著完boost幾對racer得個擺字
Y-3對pure boost 係咪好多貨?出面個價係咁跌
唔知巴打們同唔同意

Agger

真係好靚 仲有trainer multicolour
但著完boost幾對racer得個擺字

咁著嘅感覺 boost 係最正
可惜會變黃 所以都放左幾對二手出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞