[日劇][含劇透] 輪到你了 (あなたの番です) 討論區 (3)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
其實會唔會係田宮叔殺左黑島男友
跟住搬屍俾自己cam 影到所以嚇親
證明田宮真係腦退化
所以佢每次見到黑島都咁閃縮?
其實點殺法先做到死之前係微笑緊
笑氣 今集內山死前掉落地個罐
預告好似下集會講
好似有道理
不過如果係咁簡單嘅話應該一早驗屍就應該驗到
點解要解咁多集
但落手個下 例如用刀刺頸 面部肌肉唔係應該點都會有反應
死後先擺都可能得 死後肌肉會慢慢變硬
但死左會唔會唔識呼吸 吸唔到笑氣
佢咁條屍都咁做實有佢既方法既
比起點令條屍微笑
反而殺完人要令屍體微笑係咩原因 殺手既信仰?殺人風格?
人地拍拖都唔識,點可能策劃咁精密嘅恐怖活動

覺得黑島係清白嘅揮手
我都想佢清白....
係有人一箱情願殺左好多人以為保護左黑島 (內山),黑島唔知點應對對方嘅好意(老實講,打黑島個賤男死左 對黑島真係好好多,仲有喎 冇左哩條仆街佢而家先會同二階堂邂逅。),未成日好似有心事咁。
最新果集,佢地話闖龍潭果陣,黑島都係有心事咁,咁唔係因為佢係變態,係因為佢覺得內山都好值得同情,唔想雙方衝突。

黑島bb心靈咁潔白嘅人,俾你地黑化哂
我覺得大boss係田宮嫁
估黑島係成套戲既作用就係用黎撚觀眾之餘又提供顏值
下集預告黑島個表情太有嘢喇,仲有4集唔會咁樣揭牌掛
黑島嫌疑急升 其實都係因為內山嘅關係

我有一個假設
真兇用某種方法(例如總匙)潛入黑島嘅單位
裝咗偷聽器
之後將呢樣嘢交俾內山 作為做打手嘅報酬
田宮一定有野,但係佢咁有原則嘅人我覺得佢只係傀儡。
大boss應該係個變態,佢嘅經歷應該都係變態。(男主都好有潛力做下一代殺人犯,但係因為佢冇忘記nanachan暫時仲係個好人)。

你唔係講緊我掛
哩個人個名係咪三個字
淨係睇到佢食紅色波板糖個幕
就覺得佢一定殺過人

重睇一次先發覺幅砌錯一塊既拼圖畫又出現了
黑島同二階堂
個醫生就正
殺完人
冇俾人拉到
仲屌到自己平時番工flirt 既護士
人生贏家
藤井咁垃圾 邊可能有得屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞