[日劇][含劇透] 輪到你了 (あなたの番です) 討論區 (3)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
同糖妹好似
久住好有喜感
幾鐘意佢出場
暫時諗到未解的伏線:
1. 103田宮個cam唔知影到乜+ 唔知做乜9話劇要用咁多時間講+唔知邊個偷走佢舊部下個名牌
>>>>>我估係影到黑島,黑島同佢之間似有秘密,今集解係xx偷佢部下名牌

2. 護士點解無啦啦去左殺人,點解咁鍾意操控個藤井醫生
>>>>>故事發展到佢地做左拖友!難以接受!我寧願相信護士係有陰謀,開估時千其唔好話係護士暗戀廢柴醫生好耐,所以搞咁多野!!

3.黑島個ex無啦啦死左+早川神授俾人提過幾次但無出現過+唔知做乜比人推落路軌
>>>>>>雖然話係內山推落路軌,但就唔知佢係受控制定自己決定要推,始終內山所做既野係為左得到「讚賞」,前兩點依然未解通

4.南有目的咁住502,又儲埋咁多案件,黑島住院時又夜媽媽潛入去
>>>>二季7集清晰已講點解

5.尾野收埋好多秘密,唔肯講寫左乜,抽到乜
>>>>二季8集應該係佢出手之時,等緊奈緒喺下集大爆發!!

6.點解佐野豪個箱有內臟跌出黎
>>>>未解
7.久住讓喺醫院醒左無啦啦大叫佐野
>>>>似下集會解
8.管理員的死不是微笑殺人,咁邊個殺?
>>>>未解,但似同西村有關
9.204西村淳同404江藤好無存在感,唔知有乜作用
>>>>今集只見404江藤好似on9仔😂
內山由甲野開始喺街殺人,跟住連自己愛人都想放棄,跟住連神谷都敢殺,咁點解佢會避忌男主?完全猖狂嘅殺手,竟然會留返男主條命等佢報復,真係好野

佢死嘅方式,飛標同命中亦係笑緊男主,我估計大boss同男主有關聯(菜奈同細川嘅過去應該同大boss有關)。
睇黎兇手已經呼之欲出
にゃー
我覺得佢好可愛笑顏萬歲
唔知有無人同我一樣覺得
尾野笑起上黎好有堺雅人做半澤戈陣嘅feel
頂難怪成日覺得南好熟口面
原來係肥版王喜
笑撚左突然彈個王喜出黎
奈緒世界第一!!!!

睇得多覺得佢同ALI 有D似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞