[日劇][含劇透] 輪到你了 (あなたの番です) 討論區 (3)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
屌開頭仲以為佐野做過d咩搞到久賴咁大仇口
見到咁樣有d失望
我到而家都覺得男主角叫黑島幫手拍片佢嗰個驚訝表情覺得好奇怪
可能純粹係西野嘅演技不到位
自high
純粹覺得西村應該係同管理員好friend,所以會care殺人遊戲

就算木下話佢好似事前已經知個遊戲,我覺得佢係諗緊管理員嘅死同個game嘅linkage多過佢驚俾人發現自己有份殺

今集有個shot影到西村睇管理員日記,應該係想查佢點解死/係咪因為自己而死 (自殺)

因為房門之內睇到西村係個唔care人感受嘅人,又對人自殺好激動好嬲

利申 9估

真係好cute
我都係咁估
管理員分分鐘係自殺/意外
尾野玩野貼左張紙就trigger左個遊戲
之前有人估田宮係cam見到既係黑島男友虐待黑島
跟住就睇唔過眼殺左佢
都有咁既可能性
但係就解唔到點解田宮會咁驚黑島
同埋佢話自己知殺甲野兇手係邊個

所以我仍然傾向相信田宮見到既係兇手(黑島)犯案有關既野
話唔定西村會有集幾分鐘劇情就解哂一二季既迷
佐野都好快解哂爛公仔,黑衫女人同個威脅電話
唔搭lift個理由比佢fake左2季....

尾野似存戰利品啦 而且盒入面有條鎖匙可能係master key
以前係舊管理員手上配到?

櫻木殺上癮.....不過久住係咪死都未知 但應該無黑島咁好彩

田宮自首d咩都仲未知 但cctv既內容係時候公開啦等左咁耐
佢個笑容係咪又方法演技..轉過頭同水城講我只係演一個殺人犯自首

btw今集無洋子派膠 係咪死左啦
唯一唔明係真係個係cam拍到既地方虐待咩又唔係入屋裝cam

田宮今集比南質問個回憶 有證據係指5年前既事定點?
另外有集佢同甲野同事話 兇手唔止一個?

知殺甲野兇手係邊個 咪即係知內山 可能cam見過係某人屋企出入
但正常個次送件黎佢應該認得 而且仲有個公文袋未知入面係咩
但係佢見到內山送文件個陣又好似未見過咁架喎
會唔會同果個嘜q數學定律有關
就係
咁標誌性既笑容好難唔認得 翔太見過一次 再睇田宮張相都認得啦
笑撚死尾野同兒嶋個emoji

可惜無lift既emoji比久住

呢幕我睇唔透黑島點解係咁既表情
究竟係西野演技唔到位定係黑島真係奸到要利用忍仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞