[日劇][含劇透] 輪到你了 (あなたの番です) 討論區 (3)

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
未睇就入黎咁勇
就係想驗證下
冇睇內容

對唔住但我真係好想提你
係赤池美里呀
頭兩集可能會有啲亂
因為太多住客記唔到啲名
跟住之後就集集精彩
係喎
尾野食花,下一個受害會點死
經典呀
但套番外我頂唔順
睇完s1
一開始睇s2會有點無奈....
我仲記得要去信和買碟追
邊有而家追得咁方便
我覺得解唔到個個位係點解田宮驚完黑島又會咁好心同佢講久住有郁過部𨋢

不過我贊同內山殺人係因為佢覺得黑島理想型既男人係會幫黑島殺人
至於話點解忍會係,應該係指前任無咁既聰明殺人唔俾人發現掛
但忍夠聰明做到掛
去掘溫泉笑到我Gap Gap聲
我早幾年先追返
不過最清既畫面都係704X396
我都R爆頭
前一個shot係田宮偷聽到黑島同其他人講田宮係咪發生左乜野事
會唔會係特登扮親切做戲等佢唔知自己發現左啲野?
邊度仲有得睇返?
個次驚係第五集第一次見黑島死左男友ge反應,當見到黑島無懷疑自己咪扮無野咁,同埋個度係想交代久住同整lift有關
以前玩應援團好中意首歌
呢家聽到都有d心寒
返睇了,嗰時完全冇交待甲野係俾刀插死的
呢條片整理哂黑島男友死ge時間點,雖然佢個結論未必啱,但佢講左田宮無去居民會議個日就係5月2, 而5月3田宮好緊張咁睇報紙好明顯係知道左黑島男友ge死,想睇報紙知道警方係咪當呢單謀殺案,如果田宮係cctv記係5年前咁使乜咁緊張睇報紙

http://www.bilibili.com/video/av64174457?share_medium=android&share_source=copy_link&bbid=XZ60ADC65F0952BD50EF605580FA52D9E21DC&ts=1566329280261
佢仲有講內山寄比田宮ge御中元係有感謝ge意思,我都話呢個唔係威脅信
正路諗係感謝田宮殺左男友,田宮之後咁想攞個名牌睇嚟係唔想比人知呢個秘密
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞