仔女比TVB更入屋 停止同父母割裂

459 回覆
1802 Like 27 Dislike
唉 試過好多次 佢哋點解都覺得錢最重要
依家晚晚睇cctvb 又屌媽拆蟹咁 一見到就話啲狗好廢 應該再大力啲打落去
衰在自己仲讀緊書 搬唔到出去
到佢地身受其害之前佢地都係冇得救,放棄吧
其實外國讀大學係好易變大中華膠
係佢地眼中,華人=中國人,然後就好撚proud of.....
https://static1.squarespace.com/static/5cfd1ba6a7117c000170d7aa/t/5d43f2fa3b50bf0001af5d0c/1564734205477/pcf_anti_extradition_ppt_v2_pori.pdf

上面個民調
大專以上 有近8成 唔滿意警察
証明讀過書既都唔撐政府
唔係剩係你一個

反問佢 點解讀書少既 多數支持政府
推推推,大家加油,一定嬲但係要
8964控制得好係事實,可以認同
生活好就......比佢睇下呢幾日護旗手被樂咖收樓既慘況,同佢講官商勾結,gdp高但落曬高官袋,小百姓被剝削。
香港好快都係咁。
8964同食粥水都係。
價值觀唔同冇得救,講極都唔明點解要出黎行
最正係佢講完自己套理論轉個口就話唔想再討論
無用
佢一句你識咩
睇電視都睇到佢燥
救唔到, 比支那抄完家都好愛國
近幾年大陸比人抄多次佢就會醒
郁唔到佢地電話 block唔到啲on9 page可以點
成日見到佢地留埋啲1毛cm我都覺得好撚柒
自己父母自己救!
拯救藍絲 由林鄭開始

將所有矛頭 指番係林鄭這始作俑者身上
泛民都被分化,共產就唔得?
習總治貪,自己全家係外國護照
我老母唔算藍
但太冇腦,聽人講就當真
已經放棄溝通
5年前試過,鬧到仆街
因為佢地自己都係低學歷,覺得你睇佢唔起
感化到一個
但另一個就失敗
廢老藍絲要既文宣!萬試萬靈!
https://lih.kg/1441271
咁咪用力量對抗
剪天線、剪電線、block ip
但前提一係有第二個容身所,否則就變同歸於盡
推 真係要花心機同佢地講經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞