仔女比TVB更入屋 停止同父母割裂

459 回覆
1802 Like 27 Dislike
還原真相,教化愚民,
「滿貼十八區」教育工程文宣需要你!!!!!!!!!!
嚴重缺圖

(自行refer to)
(長期置頂)「滿貼十八區」教育工程文宣圖收集
https://lih.kg/1403991
我試過偷偷地拎佢地電話
Unfollow fake news page
Follow 立場
真,屋企藍絲group unmute返,要動之以情
慎防黑惡勢力蔓延禍港,提防本地非法操縱妓女賣淫集團

鑒於近日有無辜香港市民慘遭黑勢力人仕襲擊,現懇切呼籲各香港市民不論男女,請慎防本地非法操縱妓女賣淫集團,保障自身安全,萬事小心,切忌助長黑惡勢力氣焰
傻豬嚟嘅
佢直頭係鬧你讀屎片啊,完全當你講嘅係廢話啊
熄電視都俾人鬧啊好冇
push

我爸係大中華膠,覺得維護中國最重要,睇東方。
但我同佢講警察腐敗佢馬上明白
同佢講大白象屈錢,就好似佢比業主立案法團屈大廈維修費咁
樓價唔洗我講

佢而家依然唔支持搞事,但已經能諒解年輕人要反抗
唉!老董也是外國留學,有辦俾你睇
https://drive.google.com/drive/folders/1LFMotPfcLCi5MXxioVQX2E32ovPvizhH?usp=sharing

[文宣]黑白大字報 政權罪行 遍地開花
https://lih.kg/1360258

文宣就係做比藍絲、港豬
做比自己人睇有撚用!
有能力就離開哩個屋企啦
冇得救
強烈建議比啊爸啊媽睇毛記100毛 比佢地笑 咁佢地就會想知道發生咩事 (成功令啊媽由中立帶到淺黃)
剪天線、block ip
一同佢講道理 佢就一句中國人 所以我都係中國人 你唔認嘅話 唔該你搬走 唔好認佢做老豆

沒有國 哪有家

政治依啲野 唔到你理 國家話事 你班廢青搞亂國家 緊係打你

咁點拆

當我聽到佢睇住cctvb 話 班廢青抵打 我就好撚嬲 無再同佢講過野 我亦都好想打撚死佢

Btw 已經申請左有線 黎緊裝now Del撚左個垃圾cctvb去
陪佢一齊睇電視 見到tvb有咩偏頗 漏報就講出黎 再提佢tvb大股東係共產黨員

比多d心機la
推 支持
唔好放棄
    幫家長們
Like fb 立場 蘋果 rthk vnews
幫 佢地手 機 裝now,apple,立場,連燈
電視裝 now
簡唔中買份 apple 放屋企 俾佢地睇
Youtube 睇D100 radio
 洗走佢地睇開既記錄
仲有 unlike unfollow youtube 同fb d 低能page
蓋著謊言的和諧
講得好 要利用自己嘅影響力
你洗返佢腦 等佢由深藍變港豬 由港豬變淺黃
佢地離晒地咩都唔理都無所謂
廢老港豬佢地做得d咩

同埋要了解佢地會投票投邊個
必要時都要嗰日安排寶蓮寺一日遊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞