Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (3)

985 回覆
10 Like 6 Dislike
「夏日潮物消費獎賞」
想唔想換到model 手上呢款「無線藍芽耳機」呢?

即日起至8月14號,喺灣仔電腦城消費滿HK$1,800,就可以免費換到「無線藍芽耳機」(價值HK$399)喇~ 即click入「仲夏潮玩大激賞」活動詳情睇睇啦 !
>> https://bit.ly/2xHxeLS

#灣仔電腦城WanchaiComputerCentre
#仲夏潮玩大激賞
#夏日潮物消費獎賞
不過要多隻都冇用啦(對於毒撚黎講)
用左個幾月 有啲失望 右耳成日會斷 pair mac又有問題 通話完全用唔到
想問下使唔使開住個 app 黎聽歌架?如果想想用佢 d features 既話

另外想問下有咩耳綿用到?

PS: 返到屋企先見到左邊「銀」粒左一點
點解你地咁黑仔
頭先去咗旺角Sony Store試
啲聲感覺好焗
同埋痛無巴絲教大細聲果時兩邊 earphone 出現唔同步?倒如想教大聲,會左邊先大聲,1/4 秒後右邊先跟住大聲?

痛無巴絲出現類似情況?

只有連接個刻,暫停後再播 有一下左右delay
試果陣斷左次
但個NC都令我忍唔住手訂左
我都覺 無乜音場
冇開equalizer 嘅時候我都覺,較完我覺得好好多
想問你地eq較咩聽歌 利申聽開hkpop為主 用激昂係咪好d
不過Sony𠵱款無唔防汗水,二來又無jabra戴得噤穩固,我自己就keep住兩邊唔同情況用
其實係咪唔可以用laptop聽
試過連過勁撚細聲 較到最大都唔掂
我嗰隻係coursell 買
有無咩鋪有優惠
定都係Sony store買好
睇吓Price.com 格吓價,通常會平小小
Sony Store 一定係公價
講電話真係好差,啱啱老細打比我,我用個Headphone 聽電話,佢即刻話我個電話好差,叫我轉頭打比佢,其實我聽佢係好清楚
室內差過室外
尋晚買左
戴得唔穩,又唔夠實,唔夠密封
換左耳棉都一樣
有冇人放褲袋就lag
放其中一粒入褲袋,另一邊就會lag,lag到聽唔到歌
想問下兩粒嘢同電話隔幾遠會開始收得差,
同埋電話放落褲袋係咪都會收得唔好,唔該巴打

我用iPhone8+, 十五十六咗好一段時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞