Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (3)

985 回覆
10 Like 6 Dislike
用緊e8 2.0
但對野有d 問題,聽電台同聽歌會有noise

呢對sony 既音質係咪好過e8 好多?
同埋街價幾多左右
巴打windows 10? 邊version? 係咪1903?
手提電腦同desktop都係win10,deaktop用啲廿幾蚊果d BT receiver 都冇問題,乜版本就冇留意要返屋企先睇到
Thanks 
Sony Support USA@SonySupportUSA
回覆 @manniesk
Hi Mannie,

A firmware update to improve Windows connectivity & performance with WF-1000XM3 is planned for release by the end of August 2019. Please stay tuned.

-Erin

https://twitter.com/SonySupportUSA/status/1159848007497637888?s=20

唔知8月底個UPDATE 解唔解決到。。。
有冇link? thanks
爭扎緊黑色定銀色
邊度有得試?
用咩電話?

我用xz1,同你一樣情況,
但一有人打電話嚟,對方講野就好爆聲
sony store好多貨呀 成個旺角都無 得sony有
【SONY索尼WF-1000XM3壳耳机包保护套便携包降噪豆3代充电盒硅胶套】https://m.tb.cn/h.e8AckAv?sm=95636a

我係呢間買,佢而家仲可以蓋同盒唔同顏色咁賣
成日斷
想問下呢隻好似係包唔哂後面同係斷開兩節,上面個蓋會唔會有機會甩,唔連住
Logon
我都係呢間痴塵甩蓋
想入手,請問邊度買比較抵
淘寶見呢隻應該唔太好後面係包唔哂,一樣會花,而且仲係分開兩件給上去,個蓋唔夠fit應該好易甩出黎
你地買咩色?
黑色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞