Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (3)

985 回覆
10 Like 6 Dislike
連住先得
我知丫,連住都係咁,reset 過del app 再裝都唔得
唔可以放低喎
我之前更新過一次,係今次1.3.0 試左幾日都唔得
https://www.sony.com.hk/zh/electronics/support/wireless-headphones-bluetooth-headphones/wf-1000xm3/downloads/00016301

我覺得你先update 左個耳機嘅software先

唔似係 iPhone 問題, 但係我用朋友個隻都講到電話正常無問題
已經係 1.3.0
你搵屋企人/朋友部 Android 機試下打電話同錄音,睇下係咪對耳機問題
我都有2 果個問題 好撚煩
搵到問題啦,自從上左ios 13.1 beta 就更新唔到。要借人部電話更新先得
想問spinfit 係咪買cp100 呢個型號就岩?琴日出星際望得cp360 先有ss size
之前有手足係咪上網去SMT買有折?
而家冇咗個優惠啦可能85折太抵所以好快就cut咗
有冇巴打拎過上sony換?換嘅話 要等幾耐?
想問下同iPhone兼容性如何,啱先落百腦匯試好似錄唔到音,仲有status bar好似show唔到電量不過聽落真係好正
一過紅綠燈位真係好辛苦
幾時減價
想問下個包裝係咪一定有層膠包住㗎
我睇人開箱有啲有有啲冇
我有層膠
有 冇邊間買平D??
用緊360好fit
電係show唔到,要入app睇,仲要個range好闊(100跌到80定70%之類)
個人覺得呢樣事小,因為我自己好少會聽到無電咁長時間
但冇得睇個盒電量真係好撚戇鳩

同埋對機好撚細聲,當然啦你電話較大聲啲都一鳩樣,但如果駁啲古老機器未必推得大就好撚煩。我自己體驗係講緊跑步機單車機,最大聲都好撚細聲

電腦以前都有類似問題,唔知佢fix咗未好耐冇試

個app又唔好用,明明對機播緊歌都可以connect唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞