Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (3)

985 回覆
10 Like 6 Dislike
有冇人知九龍邊到有黑色現貨
諗緊pbp定呢隻
最後都係KT SMC買左呢隻黑色
用左一日好滿意
如果擺入個叉電盒到得返1邊有紅色 是咪可以拎去整
琴晚落勁大雨
可以試左單耳機線 唔會clean data 唔得再full reset
如果擺入個叉電盒到得返1邊有紅色 是咪可以拎去整
琴晚落勁大雨
可以試下reset
https://helpguide.sony.net/mdr/wf1000xm3/v1/zh-tw/contents/TP0002393675.html
可以試左reset單耳機 唔會clean data 唔得再full reset
有冇s10巴打 間唔中一邊會disconnect? Reset會正常返?
同埋同buds比,聽歌好似食電左(電話)係咪正常?
係間歇性lag而冇聲,定係某邊突然間"嘟, Bluetooth disconnected"[sosad
Reset左又好似好好多
個update 好似好伏咁, 死都唔up住喇
有無人聽緊歌,一有電話入就自動斷但講唔到電話?而且接咗電話係用唔到xm3 嚟講電話,會自動轉返去用電話聽筒。之後再開返歌就寫斷connect 要入BT setting 再connect. 用緊iPhone xs
有電話打黎想係耳機聽要㩒右耳兩下接
thanks
配邊隻耳膠最好?
WF-H800 出新野
係。。。
新既WF-H800平價版
無左NC功能, 其他都差唔多一樣
變左 h.ear 系列但 downgrade 左真係唔知罪大咩玩法
無nc,
做咩仲要買sony
update左新fm 斷多左
H.ear 不嬲係中價野
update完reset番次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞