Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (3)

985 回覆
10 Like 6 Dislike
Comply我買咗truegrip pro, 睇外國forum好似smartcore都得但未試過

我係hktvmall買$148
試下喺app equaliser全部再推高
連Sony A35 好多干擾
應該BT 太舊
唔得
4.2
入Sony app 首歌個度
音量個行
淘佬 $15左右
真係爭咁遠
又要換機
試下重設一次
有冇人連pc 得hands-free
應該點轉
咩唔係正常咩 放棄咗連PC
上網見人有stereo
但較唔到
想問下呢隻耳機傾電話對方係咪會收得好差?
對方用豆豆同我傾,我係可以完全聽唔到/背景聲都聽到卡卡地/聽一句野無頭無尾淨係聽到中間幾隻字/聽聽下變左電腦變聲咁
對方用豆豆係聽到我講野,但我傾左十分鐘就得兩分鐘係正常聽到佢講咩...
咁係咪正常?
我轉過wifi/4G傾,都一樣

對方之前用開其他耳機,搭巴士打黎戈陣我會聽到巴士報站聲,同埋行車時車窗震玻璃d啪啪聲
轉左豆豆之後,報站聲聽唔到,玻璃d啪啪聲就斷開晒
對方講野聲就好似上面咁講嘅狀態,10分鐘淨係聽到2分鐘正常聲
呢隻講電話係差 如果係靜嘅地方講嘅話還可以
但係嘈嘅地方因為個收音咪收得太好收埋周圍嘅雜聲
所以咪搞到講嘢嘅聲太細聽唔到
其實好簡單 諗吓佢環境聲模式嗰陣係收咩聲返嚟
打電話就係個啲聲
係屋企打比我聽就好少少
但都有一半情況會出現一句無野無頭無尾淨係聽到中間幾隻字
聽到我就黎想斬人
想問下有無巴打同我一樣,dup低頭玩一陣手機之後一岳高個頭個noise cancelling 就失效? 要熄左noise cancelling 再開先得
用mac睇左連線優先同音質優先,都係出256kb aac,查實ios用呢兩個mode應該係冇分別
好似係用comply true grip pro
有冇巴打用緊但connect電話嘅藍芽係4.2?
想知會唔會好似一代咁易斷斷續續?thx

利申之前用一代做過苦主
啱啱由跟機棉轉咗truegrip pro
感覺帶得慣好多同埋好舒服
記得要跟佢指示㩒扁舊綿先放入耳仔
原裝真係好垃圾,完全無彈性
comply要買邊款先岩未買過耳棉,上網見佢有勁多款
我想知係咪依款?

好似係用comply true grip pro
啱啱由跟機棉轉咗truegrip pro
感覺帶得好多同埋好舒服
記得要跟佢指示㩒扁舊綿先放入耳仔
想問下如果會戴住黎慢跑,
呢隻係咪唔洗諗?
唔防水同埋驚易甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞