Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (3)

985 回覆
10 Like 6 Dislike
我都買左呢個未到貨
睇巴打啲相好似係真皮版?對比返好似假皮仲靚過真皮... 但我買左真皮
無計太易花
由佢花
依家邊到買最平最抵?
用緊ath隻ckr7tw
想轉呢隻試下
加埋套好大舊
膠又痴纏
電子野從來都消耗品 過幾年花晒又係過氣 完好又係過氣
手機 macbook 相機全部裸跑
如果大家有連線問題,突然間死機,差電冇反應,可以 將個耳機 放入個充電盒度, 一齊撳住左右兩邊 10幾秒 直到佢冇燈變到 再著燈,就可以reset。

另外,如果風聲太大,可以用app set 環境聲音1 有個減少風聲
通病 ,我都係咁樣,
WH-H900N h.ear on 2
WF-1000XM3
邊隻好
禁一次就禁到,個touch位好Sensitive,成日唔小心hi一hi都會轉到mode
最近一路用時不時都有, reset 一次會好一排
我見有啲youtube片都話個touch位好敏感,好容易hi到

應該係你嗰隻既問題
好奇一問你地成日轉mode?唔係長開最盡NC就算?
岩岩落左sony門市試
感覺應該除左穩定,同有nfc之外
同我用開隻earin m2 差唔多
m2仲贏一樣,夠輕,可以等xm4
call 機套
長開NC
等左成個月數碼通都仲未有貨...
玩咩呀...
應該唔係壞
而係你㩒嗰下要夠快
隻手指唔可以停留 要即刻縮
一開頭我都係咁樣 叮完冇轉mode
但而家用熟咗萬試萬靈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞