Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (3)

985 回覆
10 Like 6 Dislike
開住nc會有風聲同埋每下落地會有砰砰聲
其實好易甩,但舒服緊要啲
其實會唔會有firmware update?
成日無啦啦斷線要放返入盒叉一叉先連得返
有時又死左邊要reset
個盒咁大放係袋成日要拎出黎就係reset隻耳機
我試過幾次跌咗個耳機,但係係因為耳機同舊棉分開咗
耳機跌咗落地,舊棉仲卡住喺耳仔入面
舊綿唔夠入?我初初都係咁,再大力少少壓實啲就無再係咁
NC 真係一流, 但用嚟傾電話對方話真係收得好差,我把聲直頭係水入面講嘢咁
有無人用緊note 10+同佢夾唔夾
有無方法行路"聽診聲"無咁勁
唔係呢隻,呢隻直經係5mm,wf1000xm3係3.8mm
要買truegrip pro,可以睇下佢官方spec
https://www.complyfoam.com/content/ALL%20MODELS%20COMPATIBILITY%20CHART.pdf
唔係呢隻,呢隻直經係5mm,wf1000xm3係3.8mm
要買truegrip pro,可以睇下佢官方spec
https://www.complyfoam.com/content/ALL%20MODELS%20COMPATIBILITY%20CHART.pdf

Sorry 上面冇quote自膠
兩個mode聽音樂個音質分別大唔大?
你地個座幾耐叉一次電, 我用左兩個禮拜都唔洗叉
一星期一次,唔知幾時會冇電
當你攞出黎唔係50以上就係時候要差
一代完全無得比
左耳問題係唔係睇彩數?
音質如何? 人聲出唔出有無層次
我覺得幾岩自己聽,不過我本身半木耳
有冇人照跑步做運動時用?
唔可以跑
點解?
踏落地嘅腳步聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞