Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (3)

985 回覆
10 Like 6 Dislike
頂俾你講到1516添今晚又去試多次 點知玩左陣自己斷左唔知係demo機問題定個model本身問題
有無巴打帶住聽歌成日都無啦啦斷一下,叮一聲後又連返
有沒耳棉推介
屌你老母臭閪講事實都負皮
咁過燈位係窒呀麻 屌你老母臭閪
細聲嗰度有無入app嗰度較音量 較到最大試下先
個盒無電量係真on9的 雖然我都未試過無電 得閒差下就得
btw個盒就無電會閃紅燈
拿補充返少少 connect唔到係講個app
即係明明對機已經用緊,聽緊歌,但開個app想較野,佢都要喺個app再connect多次(速度仲要唔係快),有時會fail

至於出街connect我就覺得一般,可能都有中上水平,絕對唔係 好撚勁呀去到邊都唔斷 個款
我最初買喺旺角用一樣疾到仆街而家更新完好似好啲

普通地點(即係唔係旺角、MTR個啲地方)用用下斷我就少啲
但我自己有時會播播下左右唔同步不過唔太經常出現,可能係我電話/耳機朝
試過
用電話聽歌唔較都得(拉大聲啲
但駁返去單車/跑步機一樣細到仆街
而家一係帶條有線出去,一係對舊機,戇鳩到震
未打完
最尾個句 可能係我電話/耳機有問題 啦
其實舊耳機分咗兩part 耳機本身聲量同device聲量
如果係駁電腦係較緊耳機聲量 and機係device聲量 app入面先係耳機聲量 iphone好似都係耳機本身嘅聲量 唔確定
所以如果駁完電腦/iphone較咗40% 駁返and機會好細聲
本身如果and電話較咗50%嘅話 就會變左40%嘅50%
因為你再駁第二樣嘢嗰陣會記住你之前個狀態
如果你攞咗去無得用app較聲嘅device嘅話就會keep住細聲了

解決辦法 轉第二個device之前較到最大聲先
1999 希望你明
唔知你明唔明,電話較最大聲後要播下歌,再駁其他老爺機先可以
我就係咁試
播播吓左右唔同步我都試過
仲要係喺屋企度用

1.3.0先出現呢個問題
我用緊iphone,我之前有試過你講呢樣野,因為個時好多人話電腦細聲然後推介呢個方法
喺電話試,我個app同iphone聲量係同步(好似係update後先咁,唔太sure)
即係用app調較同喺電話調較係冇分別

我都試過iphone用app推到最大聲,然後長撳耳機connect返去單車機
都係咁細聲個聲量一啲都唔正常
我都拎左去整,擺底左5日,左邊換新,終於冇dodo聲了
一樣喎!係呀正常返 雖然有時經啲地方斷到飛起
我set sound quality優先又冇咩點斷

不過有樣野好奇怪,我以前開蓋個陣,兩隻earphone會同時著紅燈
換左新之後係左邊著燈先到右邊,用落冇問題就唔理佢了
我上去維修,條友仲話冇人有dodo聲呢啲情況
佢都係咁同我講,我話網上至少三四個case係咁喎
佢掉返轉問我咁點解決? 我話換新囉

以後sony新野唔敢買第一水了
痴線 問返個客點解決
成set畀全新就差唔多
嘥時間嘛
哈哈,可能我表達唔好
佢問我點解決係想睇下係咪有其他方法可作參考,冇惡意既
佢亦都好爽快話換新(左)俾我,服務都ok啦
咁你再試下repower部老爺機
我上次repower部switch又得
我又係呢幾日搭車有dodo聲,又係左邊
聽日去整先
用咗幾日
連線一般
有時窒窒地咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞