Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (3)

985 回覆
10 Like 6 Dislike
其他耳機點靚聲都好, 隔唔到音同環境聲, 咩鳩都係哂氣。但NC耳機比到我既係絕對寧靜。
WH 隔音真係好正 但係太熱啦完全拎唔到出街用
我都係有WH ,只能冬天用,啱啱買咗WF ,都可以頂住先
掛頸嗰隻tw好難做到
有冇ching試過連iPhone 7plus?
想知連藍芽4.2會唔會好易斷?
聽感同NC程度WH>WI>WF, my personal feeling.
我用s10 最大聲先聽到歌
仲用緊jabra elite sport
又唔壞

但sony個又好吸引,好想換但又無籍口換
jabra elite sport放出去都唔知有無人肯接手
連緊6s
暫時冇問題
之前爭扎緊WH定WF,最後諗通用性都係買WF,但試完WH真係念念不忘,諗住都係豪一次買埋
我情況差唔多,WH 聲係靚到比$2300買得值(今年二月買)之前試過Bose 個人覺得Sony 聲啱自己d
試左就有藉口
有冇人知斷線有冇得換
2個都1803
咁而家兩隻都買哂?
除咗sony store 之外,logon 係咪都有得賣?
之前有海港城送嘅log-on coupon
Yes. WH 喺2月買
WF 就啱啱買
去旺角陳列室或者星際試下先,試到啱先決定啦,最緊要慢慢試,唔好急,啱自己先買
點斷法? 試吓喺apps 倒揀返以穩定連線為主嘅connection.
Thanks, downgrade 落去window 10 1803 用得番隻耳筒
第一次買無線耳機準備入手,有啲咩要特別注意
同埋邊到買最好會唔會好多地方都冇貨
有心理準備會斷線 lag
同室外講電話垃圾
毒撚冇人會打比我
電話係U11 ,會斷得好勁咩?定間唔中斷下咁?
同埋問多句除咗星際邊到會有得試聽
boardway, fortress
間唔中斷下, BT5.0 應該差極有限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞