【一齊攪旺個場】錶撚討論區(3)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Orient真係幾抵屌
Orient真係幾抵屌

早幾日行過錶行見到衣隻

How much
求救各位巴打
啱出來做野想買返隻機械錶送比老豆
筆直20K樓下 無得加少少
我知對於錶來講真係好低價同埋無乜好揀
但係真係想買隻大brand既錶送比老豆做生日禮物同埋報答養育之恩
請問各位巴打咁既budget可以買到乜野錶
Cartier買唔買到

其他巴打成日講既tudor買唔買到? seiko呢?

seiko 大mm 萬二左右,tudor 新bb 2萬4

新bb 會唔會有9折?

行有難度,水貨見過75

新bb 係指black bay dark
Tudor bb bronze等到2046
想問下大家

1)買casio錶係信和買定土瓜灣買好d?
2)大家通常係會買到水貨錶定行貨錶?
3)水貨錶定行貨錶既保養會唔會話有好大分別

利申:真心唔識, 第一次買
呢隻先至係二千幾蚊
Tudor bb bronze等到2046

有錢唔洗
呢隻先至係二千幾蚊

前兩日終於買左
我想放左隻tudor heritage black bay 紅圈,仲有保養,有冇人知邊度賣好??

有性趣呀巴打,有冇detail?

有冇見過呢隻
繼續Steinhart,NATO帶

繼續Steinhart,NATO帶

真係好理
真係好理

GINAULT錶又係得上網買呢一個途徑?
真係好理

好似係,我都係上網偷圖
Between 佢出咗有日曆版嘅prototype
真係好理

好似係,我都係上網偷圖

有介紹文睇,的確好靚

英美小牌水鬼大對決 Chr.Ward vs Ginault
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=376&t=5076915

不過1299呢個價……我會揀Chr.Ward,想獨特啲,同埋錶面波浪紋Detail、日歷框、三叉戟秒針
金沙色夜光+軍勞劍針,vintage濃到呢
真係好理

好似係,我都係上網偷圖

有介紹文睇,的確好靚

https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=376&t=5076915

不過1299呢個價……我會揀Chr.Ward,想獨特啲,同埋錶面波浪紋Detail、日歷框、三叉戟秒針

佢話有折扣
真係好理

係咪又係撈啲致敬款

Btw 隻色好靚
唔淘寶 可以係邊度買錶盒? 唔洗轉既

有冇介紹?
真係好理

好似係,我都係上網偷圖

有介紹文睇,的確好靚

佢話有折扣

正呀 平過玩精工 有冇巴打一齊夾?
原本想買Tudor紅bb,買呢隻之後再下一隻直上AP好似仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞