【一齊攪旺個場】錶撚討論區(3)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

唔小心買埋

你買幾錢?等我參考下

4580, 最衰都係你係咁放毒

我個陣買隻hamilton scuba都唔止呢個價,仲要得普通機芯冇陶瓷圈,呢隻真係抵到爛

佢啲夜光先至真正毒

呢隻轉皮錶帶襯唔襯?

唔小心買埋

你買幾錢?等我參考下

我個陣買隻hamilton scuba都唔止呢個價,仲要得普通機芯冇陶瓷圈,呢隻真係抵到爛

佢啲夜光先至真正毒

呢隻轉皮錶帶襯唔襯?

鋼帶靚好多
2,3千 皮錶有咩推薦?

石英?
依加係AD 買bb 唔係熟客有無可能低過9折?
點睇依隻
2,3千 皮錶有咩推薦?

石英?

有機械選擇咩?

唔小心買埋

你買幾錢?等我參考下

佢啲夜光先至真正毒

呢隻轉皮錶帶襯唔襯?

鋼帶靚好多

我覺得呢隻錶科技感比較重,襯返原裝嗰條鈦合金帶已經好好睇,如果戴悶咗可以轉 nato 或者膠帶都唔錯

你買幾錢?等我參考下

佢啲夜光先至真正毒

呢隻轉皮錶帶襯唔襯?

鋼帶靚好多

我覺得呢隻錶科技感比較重,襯返原裝嗰條鈦合金帶已經好好睇,如果戴悶咗可以轉 nato 或者膠帶都唔錯

有無巴打可以試下配NATO帶
驚戴鋼帶太老積

唔小心買埋

你買幾錢?等我參考下

佢啲夜光先至真正毒

呢隻轉皮錶帶襯唔襯?

鋼帶靚好多

diver配nation a must

唔小心買埋

你買幾錢?等我參考下

佢啲夜光先至真正毒

呢隻轉皮錶帶襯唔襯?

鋼帶靚好多

diver配nation a must

nato,屌你auto correct
紅盾bb

佢啲夜光先至真正毒

呢隻轉皮錶帶襯唔襯?

鋼帶靚好多

驚戴鋼帶太老積

之前有巴打 post 過,你爬吓文就會見到
btw 巴打嗰條 nato 好靚,我都搵緊
紅盾bb

屌,紅BB 真係好正

佢啲夜光先至真正毒

呢隻轉皮錶帶襯唔襯?

鋼帶靚好多

驚戴鋼帶太老積

之前有巴打 post 過,你爬吓文就會見到
btw 巴打嗰條 nato 好靚,我都搵緊

繼續Steinhart,NATO帶

謝謝巴打

配膠帶 配NATO帶
我忍唔住啦

配膠帶 配NATO帶
我忍唔住啦

忍唔住就唔好忍喇,好傷身㗎
btw 信和同長沙灣都應該冇晒現貨

想點玩咪點玩
紅盾bb

屌,紅BB 真係好正

我想買,仲諗緊買佢定買銅

唔小心買埋

你買幾錢?等我參考下

邊到買 望望下係幾靚 好過買ham仔

好羨慕你地買到

最衰綠色同銅色搵唔到實物相,黑色唔知會唔會造多批呢

藍、紅、黑、綠色相呢頁有
http://forums.watchuseek.com/f74/another-new-offering-pipeline-new-year-borealis-bull-shark-2769362-54.html#/topics/2769362?page=11

大概仲有

黑同銅都好正

剛剛銅入手

快啲貼圖毒死巴打們

收到鳥

好凸

換帶會更加好睇

想問下呢隻幾錢??

好羨慕你地買到

最衰綠色同銅色搵唔到實物相,黑色唔知會唔會造多批呢

藍、紅、黑、綠色相呢頁有
http://forums.watchuseek.com/f74/another-new-offering-pipeline-new-year-borealis-bull-shark-2769362-54.html#/topics/2769362?page=11

大概仲有

黑同銅都好正

剛剛銅入手

快啲貼圖毒死巴打們

收到鳥

好凸

換帶會更加好睇

想問下呢隻幾錢??

4000樓下

唔小心買埋

你買幾錢?等我參考下

邊到買 望望下係幾靚 好過買ham仔

信和8樓

剛剛銅入手

快啲貼圖毒死巴打們

收到鳥

好凸

換帶會更加好睇

想問下呢隻幾錢??

4000樓下

呢隻襯 nato 皮帶好好睇

剛剛銅入手

快啲貼圖毒死巴打們

收到鳥

好凸

換帶會更加好睇

想問下呢隻幾錢??

4000樓下

點襯都得

收到鳥

好凸

換帶會更加好睇

想問下呢隻幾錢??

4000樓下

點襯都得

皮帶型啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞