【一齊攪旺個場】錶撚討論區(3)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Steinhart Ocean One Vintage

圓拱玻璃真心正

幾錢

圓拱玻璃真心正

其實點解要連支針都出到同撈一樣?

圓拱玻璃真心正

好老實Steinhart啲潛水款幾乎大部分都係「致敬」Rolex,呢隻擺到明係Rolex Submariner 6200個款。

我就中意個款,玩錶最緊要自己接受到就好

圓拱玻璃真心正

好老實Steinhart啲潛水款幾乎大部分都係「致敬」Rolex,呢隻擺到明係Rolex Submariner 6200個款。

我就中意個款,玩錶最緊要自己接受到就好

我以為1016
翻查網上資料1954 Rolex Submariner 6200價值大概係100萬(或更貴)……
翻查網上資料1954 Rolex Submariner 6200價值大概係100萬(或更貴)……

嘩咁勁……
自己唔識換帶 巴打去開邊度換?

拎左落樓下啲阿叔度,返黎發現花左

我都試過 所以先問下各位邊度好啲

自己買枝叉換

叉:淘寶search 6767-F
教學:https://youtu.be/TtPde-M5Xz0

其實我有架 但唔識用 整極都整唔到出尼

慢慢試
試岩個位一壓、一拉就係

裝入去果下仲難 錯手條彈黃就刮到了

有無巴打有興趣接手隻Christopher Ward?
Limited Edition 35/175
連原裝鋼帶同真皮帶
送多兩條nato
平放

連原裝鋼帶同真皮帶
送多兩條nato
平放

想放幾錢?

連原裝鋼帶同真皮帶
送多兩條nato
平放

想放幾錢?

齊頭四千巴打有無興趣

Stowa Flieger LE隻復古色(暫時淨係枝針)
[img]https://na.cx/i/1ASfKX9.jpg[img]

Stowa Flieger LE隻復古色(暫時淨係枝針)

好靚
香港地想搞換玻璃、加強夜光之類嘅工序可以搵邊個整?
新買invicta
岩岩新買
岩岩新買

隻色好正

連原裝鋼帶同真皮帶
送多兩條nato
平放

想放幾錢?

齊頭四千巴打有無興趣

我想問巴打Christopher Ward淨係網上有得賣?
太家點睇ulysse Nardin
呢排入左呢隻
IWC撚留返個名先

連原裝鋼帶同真皮帶
送多兩條nato
平放

想放幾錢?

齊頭四千巴打有無興趣

以我所知就係
香港地想搞換玻璃、加強夜光之類嘅工序可以搵邊個整?

南興,在佐敦白加士街,有得買可能可以賣你換埋卦,俾$姐

連原裝鋼帶同真皮帶
送多兩條nato
平放

想放幾錢?

齊頭四千巴打有無興趣

以我所知就係

好正,有做特價一定出手

連原裝鋼帶同真皮帶
送多兩條nato
平放

想放幾錢?

齊頭四千巴打有無興趣

以我所知就係

好正,有做特價一定出手

好想買佢隻Trident Pro Cosc限量版
可惜無錢

連原裝鋼帶同真皮帶
送多兩條nato
平放

想放幾錢?

齊頭四千巴打有無興趣

以我所知就係

好正,有做特價一定出手

好想買佢隻Trident Pro Cosc限量版
可惜無錢

網上碌完咭打去card centre做分期得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞