【一齊攪旺個場】錶撚討論區(3)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

添塊磚

好想要大飛

我都貼下我隻小王子先

IWC撚
月圓之夜

巴打

師兄 靚!
想當年太遲入坑 錯過咗小王子大飛萬 一直抱憾

如果有生之年有幸再出 可以入手一隻就好

今年出嗰隻白金都好靚(雖然只係年曆)
當然巴打你講嗰隻小王子大飛萬就梗係正啦

好想要大飛

我都貼下我隻小王子先

IWC撚
月圓之夜

巴打

師兄 靚!
想當年太遲入坑 錯過咗小王子大飛萬 一直抱憾

如果有生之年有幸再出 可以入手一隻就好

今年出嗰隻白金都好靚(雖然只係年曆)
當然巴打你講嗰隻小王子大飛萬就梗係正啦

年曆個dial個人覺得麻麻
不過睇底都J幾個月
[/quote]
timex 美森好似幾平,幾百蚊買款都抵玩㗎 [/quote]
Thz
各位巴打係咪會自己換錶帶?
去開邊度買?
去開邊度買?

我通常係 amazon 買 Hadley Roma,呢個牌子啲帶唔算貴,質素都 ok,佢啲 nato 帶明顯好過香港街鋪啲幾十蚊貨,咁當然會貴少少啦
去開邊度買?

咩帶? 皮? NATO? 膠?
Oris啲款真係巧特別
去開邊度買?

我都想請教下各位巴打,換錶帶係咪主要買支螺絲批?支批鴨記就有?
去開邊度買?

我都想請教下各位巴打,換錶帶係咪主要買支螺絲批?支批鴨記就有?

生耳批一枝就夠
去開邊度買?

生耳批一枝就夠

淘寶search 6767-F
教學片:
https://youtu.be/TtPde-M5Xz0
謝過兩位巴打
去開邊度買?

去開邊度買?

我通常係 amazon 買 Hadley Roma,呢個牌子啲帶唔算貴,質素都 ok,佢啲 nato 帶明顯好過香港街鋪啲幾十蚊貨,咁當然會貴少少啦

好似都幾靚
想係ad入手iwc 377714 有無巴打識人有靚折
去開邊度買?

好似都幾靚

我自己就買開Hirsch:
https://www.watchobsession.co.uk/collections/leather-hirsch-straps
好多花款,有平有貴
去開邊度買?

好似都幾靚

我自己就買開Hirsch:
https://www.watchobsession.co.uk/collections/leather-hirsch-straps
好多花款,有平有貴

amazon 都有 hirsch,仲好似會平啲
錶帶螺絲成日鬆出黎,點搞好

買支手錶螺絲膠水滴

添塊磚

好想要大飛

我都貼下我隻小王子先

IWC撚
月圓之夜

大佬 我想跟你搵食

換過條?

添塊磚

好想要大飛

我都貼下我隻小王子先

IWC撚
月圓之夜

大佬 我想跟你搵食

樓上有月餅盒嗰啲先係VIP,巴打千祈唔好跟錯人

仲有之前有RM,PP,AP
你跟佢哋啦
刁陀隻銅BB,AD要派隊,不過真係好正

小弟冇玩開錶,想問大家呢隻香港邊到買到水貨既話?價位係咪2萬鬆啲

cw 呢隻錄面自動仲有貨

呢條 Hadley Roma NATO 質素唔錯,絕對好過香港鋪頭賣緊嗰啲幾十蚊淘寶貨,唔會太厚,有少少硬身,邊位同開孔都好靚,唔會帶一陣就"披"晒口,好似 16鎂左右,我覺得可以接受啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞