【一齊攪旺個場】錶撚討論區(3)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

唔知點解 .hk 係 62% off

有冇link share

https://www.christopherward.hk/events/half-price/c5-malvern-slimline-7

thx

Out of stock

返到屋企已經想準備買 點知已經冇晒

千幾蚊行ETA真係好抵屌
可惜買唔切

唔知點解 .hk 係 62% off

有冇link share

https://www.christopherward.hk/events/half-price/c5-malvern-slimline-7

thx

可惜買唔切

YES 走寶
琴日見到已經心郁郁 今日決定買已經冇撚晒 屌奶星

thx

可惜買唔切

YES 走寶

我初初見咁平以為石英芯所以無理

thx

可惜買唔切

YES 走寶

SAME

巴打咁中意紅色戰衣有無諗過入隻蝦雙紅

而家同 christopherward 戰鬥緊

唉屌 4月頭上網買 到而家都未accept

未 accept
即係點,俾咗錢未

我估佢想講重未收到

即係 我比左錢 佢未收錢 咁visa唔會charge 我住

我即刻收到銀行 sms 話過數喎

Sms即有 但唔=charge左
你睇番信用卡 係咪真係charge 左先firm

thx

可惜買唔切

YES 走寶

SAME

我出 link 嗰時仲有㗎喎

我琴晚咪講咗玩吓上鏈囉

巴打咁中意紅色戰衣有無諗過入隻蝦雙紅

而家同 christopherward 戰鬥緊

未 accept
即係點,俾咗錢未

我估佢想講重未收到

咁大鑊,即係我個 order 都未算作實?
但係我有收到 confirmation email 喎

添塊磚

添塊磚

幾錢

添塊磚

幾錢

boutique 正價入,都戴咗差唔多兩年

添塊磚

幾錢

好正呀

添塊磚

幾錢

好正呀

添塊磚

呢隻世界級

未 accept
即係點,俾咗錢未

我估佢想講重未收到

未 accept
即係點,俾咗錢未

我估佢想講重未收到

咁即係有排等

添塊磚

呢隻世界級

有錢真好
入門軍錶有無牌子介紹

新手一問,想試戴錶,平平地七百左右。
最怕流汗,係咪尼龍帶好
呢隻大家覺得點
日本買會唔會平d,有冇咩推介。
入門軍錶有無牌子介紹

新手一問,想試戴錶,平平地七百左右。
最怕流汗,係咪尼龍帶好
呢隻大家覺得點
日本買會唔會平d,有冇咩推介。

timex 美森好似幾平,幾百蚊買款都抵玩㗎

添塊磚

呢隻世界級

有錢真好

德國血統 值得擁有

添塊磚

好想要大飛

我都貼下我隻小王子先

添塊磚

好想要大飛

我都貼下我隻小王子先

IWC撚
月圓之夜

添塊磚

好想要大飛

我都貼下我隻小王子先

IWC撚
月圓之夜

巴打

添塊磚

好想要大飛

我都貼下我隻小王子先

IWC撚
月圓之夜

巴打

添塊磚

好想要大飛

我都貼下我隻小王子先

IWC撚
月圓之夜

巴打

師兄 靚!
想當年太遲入坑 錯過咗小王子大飛萬 一直抱憾

添塊磚

好想要大飛

我都貼下我隻小王子先

IWC撚
月圓之夜

巴打

師兄 靚!
想當年太遲入坑 錯過咗小王子大飛萬 一直抱憾

如果有生之年有幸再出 可以入手一隻就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞