【一齊攪旺個場】錶撚討論區(3)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我上steinhart個官網睇,就咁兌翻個匯率都平過係門市好幾百
咁上門市買好定上官網訂好

計左運費未?

有啊,但係因為寄香港tax free姐係平翻20%。
變相仲平過marked price

門市現貨唔洗等,同埋有事佢幫你搞,唔洗你俾運費 (好似係)

好似上面個巴打隻vintage 3100
官網連運費都平10%左右
隻錶越貴個差距就越大
唔通要曬幾舊水買個售後?

344 x 8.5 都 2920,貴 180 咁囉
入門軍錶有無牌子介紹

ham仔

ham 仔香港好少款,又貴
入門軍錶有無牌子介紹

ham仔

唔該巴打 想要型棍d又岩運動型又可以著到老西
我上steinhart個官網睇,就咁兌翻個匯率都平過係門市好幾百
咁上門市買好定上官網訂好

計左運費未?

有啊,但係因為寄香港tax free姐係平翻20%。
變相仲平過marked price

門市現貨唔洗等,同埋有事佢幫你搞,唔洗你俾運費 (好似係)

好似上面個巴打隻vintage 3100
官網連運費都平10%左右
隻錶越貴個差距就越大
唔通要曬幾舊水買個售後?

344 x 8.5 都 2920,貴 180 咁囉

講真冇話嘥唔嘥嘅,你出去買就等如人地幫你做埋「落order、運嚟香港、如果有事要同德國原廠聯絡同寄返去整」呢堆嘢。

咁人地過河要濕腳先有飯食,一定係食返差價同喺運費嗰度賺你(一批批入貨),自己接受到咪得囉。

真正抵玩只有論壇錶友搞團購一途
Oris依隻depth gauge都幾吸引

oris 我鍾意 big crown

佢之前有隻gmt潛個秒針係倒返轉郁個盤,好得意架

佢之前有隻gmt潛個秒針係倒返轉郁個盤,好得意架

護冠位螺絲鑲落錶殼,富有粗豪感,正呢
入門軍錶有無牌子介紹

ham仔

識買一定美國訂返黎,平好多
入門軍錶有無牌子介紹

ham仔

剩係識美森,不過好多款都唔係 ship by amazon,其他 seller 又冇信心

推下post

推呀

推呀

已訂

推呀

已訂

官網
入門軍錶有無牌子介紹

ham仔

剩係識美森,不過好多款都唔係 ship by amazon,其他 seller 又冇信心

jomashop唔錯,ashford買過幾好但少款
入門軍錶有無牌子介紹

ham仔

jomashop唔錯,ashford買過幾好但少款

jomashop 啲價都幾靚,不過佢 shipping 好貴,寄香港成 75 鎂

推呀

已訂

官網

Yes

推呀

紅色戰衣呢

推呀

紅色戰衣呢

太熱

推呀

紅色戰衣呢

太熱

巴打咁中意紅色戰衣有無諗過入隻蝦雙紅
曬下罐頭

推呀

紅色戰衣呢

太熱

而家同 christopherward 戰鬥緊

推呀

紅色戰衣呢

太熱

重玩緊地址?

巴打諗住買邊隻

推呀

紅色戰衣呢

太熱

重玩緊地址?

巴打諗住買邊隻

買唔到 diver, 買咗隻 dress watch C5 slimline old logo 玩吓上鏈,唔知點解呢隻 .hk 個價平過 .uk, $1369.5 抵到爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞