【一齊攪旺個場】錶撚討論區(3)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
唔知點解覺得sevenfriday 好正,但知道佢大陸芯又覺得好撚唔抵

成皮野竟然大陸芯

Citizen Miyota 淨係賣款囉

Eta都唔係

邊有咁多俾ETA你吖……

蝦仔入場費都係三千零,呢個價山度士都買唔到啦,早幾年個個買山度士搞到個價上到四千。
唔知點解覺得sevenfriday 好正,但知道佢大陸芯又覺得好撚唔抵

成皮野竟然大陸芯

Eta都唔係

蝦仔入場費都係三千零,呢個價山度士都買唔到啦,早幾年個個買山度士搞到個價上到四千。

未打完……

山度士都係俾ETA你,但只係毛胚機芯(即係ETA出廠原裝未經修飾嘅黃銅色機芯)

蝦仔都起碼鍍返銀色先俾你,有誠意啲。

成皮野竟然大陸芯

Eta都唔係

但係sevenfriday咁鬼貴 貴蝦仔咁多

成皮野竟然大陸芯

Eta都唔係

我唔係講sevenfriday啦,曲線宣傳緊蝦仔良心值爆燈

成皮野竟然大陸芯

勁大隻,自問撐唔起……

我都係鐘意啲剛陽味重嘅錶

例如呢?

成皮野竟然大陸芯

Eta都唔係

但我仲係未有一隻揀得落
想問3-4千筆直去歐洲買錶有冇推薦???

想問Michael herbelin

想問3-4千筆直去歐洲買錶有冇推薦???

想問Michael herbelin 屌得過?

oris 呢隻 divers sixty five 幾靚咁喎

成皮野竟然大陸芯

Eta都唔係

但我仲係未有一隻揀得落

阿波羅囉,跟三款錶圈俾你自己換

成皮野竟然大陸芯

勁大隻,自問撐唔起……

我都係鐘意啲剛陽味重嘅錶

例如呢?

之前見到隻佢話新出,黃黑色

黃黑唔係好耐喇咩?1000米石英嘛,我之前都擁有過

之前我想買呢隻 去門市佢話冇,得翻黃黑又話係限量又性,我果時又唔識

Btw ETA 機芯再上係咩? 細佬對錶嘅認識仲係好少 有冇大佬講解下

哦金黑嗰隻,我覺得solar 唔抵買
哦金黑嗰隻,我覺得solar 唔抵買

點解嘅 講解下

二千幾點解唔買baby tuna?人地都話晒係機械錶

之前我想買呢隻 去門市佢話冇,得翻黃黑又話係限量又性,我果時又唔識

Btw ETA 機芯再上係咩? 細佬對錶嘅認識仲係好少 有冇大佬講解下

各廠自家芯掛
小弟新手入門 有隻用開Mondaine
見到Steinhart好吸引 想上信和睇 有冇咩要注意地方 個價位係咪同代理差唔多
http://c.b1wt.com/h.U5dLQH?cv=AvRvZthNAc9&sm=31ee78
好好笑

熟口熟面咁……

千幾蚊俾到啲咩機芯?
http://c.b1wt.com/h.U5dLQH?cv=AvRvZthNAc9&sm=31ee78
好好笑

熟口熟面咁……

千幾蚊俾到啲咩機芯?

St2130

添塊磚

好想要大飛

我都貼下我隻小王子先

IWC撚
月圓之夜

大佬 我想跟你搵食

樓上有月餅盒嗰啲先係VIP,巴打千祈唔好跟錯人

仲有之前有RM,PP,AP
你跟佢哋啦

師兄真係識講笑
你一隻ppc都差唔多啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞