【一齊攪旺個場】錶撚討論區(3)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

大佬同細佬嚟返張合照先

如果加埋隻Ginault,三款sub仔一齊做比較咁就爽啦。

ginault 真係太似喇

得細佬

其實我覺得細佬大隻啲仲型

窮學生無錢買大佬

玩吓玩吓就總有一日要打吓大佬嘅
鈦500 d相真係幾毒下,特別夜光

唔小心買埋

唔小心買埋

你買幾錢?等我參考下

唔小心買埋

巴打起mk?

唔小心買埋

你買幾錢?等我參考下

4580, 最衰都係你係咁放毒

唔小心買埋

巴打起mk?

你又知

唔小心買埋

巴打起mk?

你又知

估咋,btw我都起mk

唔小心買埋

巴打起mk?

你又知

Big brother is watching you

唔小心買埋

巴打起mk?

你又知

屌,快啲走

唔小心買埋

巴打起mk?

你又知

屌,快啲走

唔小心買埋

聽鬼佬講呢隻錶身錶帶兩隻色
粒的唔係鈦係鋼
真?

唔小心買埋

粒的唔係鈦係鋼
真?

巴打可唔可以拍埋隻ovm到影張合照睇睇

唔小心買埋

粒的唔係鈦係鋼
真?

粒的係鈦嘅,係個圈係同底係鋼
開頭我都擔心兩隻色唔好睇,不過玩過實物就覺得 ok, 仲有少少特別,不過鈦真係好易花

兩隻色

正面唔會覺

兩隻色

正面唔會覺

求你唔好再放毒啦 我上個月先買完一隻,再買就含家鏟啦

兩隻色

正面唔會覺

我只係一個受害者

兩隻色

正面唔會覺

渣ga

唔小心買埋

粒的唔係鈦係鋼
真?

開頭我都擔心兩隻色唔好睇,不過玩過實物就覺得 ok, 仲有少少特別,不過鈦真係好易花

錶帶扣位最易花,但唔難打理,買塊日本砂膠(中目)拉幾下,就會靚仔晒

唔小心買埋

粒的唔係鈦係鋼
真?

錶帶扣位最易花,但唔難打理,買塊日本砂膠(中目)拉幾下,就會靚仔晒

一定要砂膠?普通擦子膠得唔得?

唔小心買埋

粒的唔係鈦係鋼
真?

普通擦紙膠係唔得嘅,砂膠作用係喺金屬面重新拉絲。

用中目就大部分金屬拉絲位都應付到。

Cape cod拋光布(拋光位)+中目砂膠(拉絲位)呢兩樣看門口基本上夠做。

唔小心買埋

粒的唔係鈦係鋼
真?

普通擦紙膠係唔得嘅,砂膠作用係喺金屬面重新拉絲。

用中目就大部分金屬拉絲位都應付到。

Cape cod拋光布(拋光位)+中目砂膠(拉絲位)呢兩樣看門口基本上夠做。

霧巴果然係老手玩家
請問呢兩樣嘢係邊度有得買,同埋有冇話咩牌子好用

唔小心買埋

粒的唔係鈦係鋼
真?

都係再儲下錢一步到位Pelagos

唔小心買埋

粒的唔係鈦係鋼
真?

都係再儲下錢一步到位Pelagos

我覺得 BB 正啲喎

三隻潛水嚟過合照先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞